NOTD: Işıltılı mor

Flormar standında bakarken resmen bu ojeye bayılmıştım. İlk defa sürüyorum ve aldığım için çok mutluyum. Her zaman ki gibi ilk olarak flormar 4in1 sürdüm ve üzerine 2 kat Flormar Supershine 14 mor parıltılı ojeyi sürdüm. Kalın bir tek kat ile de güzel durabilir ama ben 2 normal katı tercih ediyorum.
Daha önce buna benzer (tam olarak aynı renk değiller) ojelerden öykü’nün blogta görmüştüm. Hepsi birbirine çok yakın morlar ama benim elimdeki sanırım biraz daha koyu. Bir de ışıltılı, simli, cam kırıklı meselesi var ki; ben onu anlamıyorum. Minik minik simler varsa ışıltılı yada parıltılı diyorum, eğer bariz simler görüyorsam simli. (Bu yorumlama doğru mu bilmiyorum. O yüzden yanlış bilgiyse sorumluluk kabul etmiyorum 🙂 ) Cam kırığı nedir ben de bilmiyorum. Neyse sonuçta hepsi güzel oluyor :). Bu konuda daha öğrenmem gereken çok şey var.

One thought on “NOTD: Işıltılı mor

  • 24 Şubat 2011 tarihinde, saat 14:51
    Permalink

    cam kırıgı bak orly halleys comet yaz mesela yapısından anlarsın böyle buyuk pullu parcalar gibi minik sim değil yani bu oje bendede vardı flormarın en sevdigim ojesi diyebilirim 😀

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.