NOTD: Pembe supershine

Denemem gereken ojeler listesinde sıra buna geldi. Son zamanlarda pembe ojeden biraz uzaklaştım nedense. Büyük ihtimal bir sürü başka renk oje bulduğum içindir. Flormar supershine serisinden 05 pembe ojeyi sürdüm. Supershine diyor ama ben pek bir parlaklıkta fark göremedim. 2 kat sürdüm ve yeterli oldu.
Ojenin içinde minik simler var ve sürülüşü çok kolay. Kuruma hızıyla ilgili bir şey söyleyemiyorum çünkü hızlı kuruması için Flormar oje kurutucu sprey kullandım.
Bu aralar yine tırnaklarım kırılmaya başladı :(. Bu durumdan nefret ediyorum tam biraz uzadı derken kırılıyor. Dün sağ el baş parmağımın tırnağı kısacık olmak zorunda kaldı. Yanlardan diğerlerinde de aşınma hissetmeye başladım bu gün. Bakalım ne olacak bu durum beni çok üzerse gidip protez yaptırabilirim. İzmir’de konusunda çok başarılı bir yer öğrendim ve bir hocam da 2 senedir oraya gidiyormuş. Hem tırnaklarından çok memnun hem çok güzel görünüyor hem de kullanımı çok rahatmış. Hiç dikkat etmemesine rağmen hiç kırılmıyormuş.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.