Born Pretty Store’dan hediye Hello Kitty diskim

19.03.2011’de konadnails isimli blogta Born Pretty Store’un “free” başlığı altında yukarıda gördüğünüz Hello Kitty diskini hediye ettiğini görmüştüm. Geleceğine pek ihtimal vermeden sipariş verdim. Bu gün (06.04.2011) elime ulaştı. Hatta acaba bu ne diye heyecanla zarfı açtım. Oysa ki sitede hala beklemede yani pending yazıyordu. Sanırım ücretli kargoyu seçmediğim için öyle bir karışıklık oldu.

2,5 hafta gibi bir sürede siparişim elime ulaştı. Ücretsiz kargoda da siparişler elimize ulaşabiliyormuş ama bence önemli şeyler için riske atmaya değmez. Ben şu linkteki : http://konadnails.blogspot.com/2011/03/free-image-plate-from-born-pretty.html kampanyayı kullandım. Kampanya tekrar aktif olacak gibi görünüyor. Ben aldığımda 500 tane dağıtılacağı yazıyordu ama bu seferki 1000 tane olacakmış. Zamanını bilemiyorum ama siz yine de deneyin. Hello Kitty diskini BP299 kupon kodunu kullanarak sipariş verebilirsiniz.

2 thoughts on “Born Pretty Store’dan hediye Hello Kitty diskim

  • 6 Nisan 2011 tarihinde, saat 18:56
    Permalink

    hayırlı olsun bakalım :))

    Yanıtla
  • 6 Nisan 2011 tarihinde, saat 19:28
    Permalink

    Teşekkür ederim. Yalnız bu sadece disk olduğu için diğer siparişlerimle birlikte gelecek olan baskı yapmak için gereken damga ve sıyıracı beklemem gerekiyor 🙁

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.