NOTD: 1,5 haftadır aynı oje

Bu ojeyi daha önce burada tanıtmıştım. Geçen hafta pazar akşamı (27.03.2011) Claire’s 50 sürdüm. Bu rengi zaten çok beğeniyordum, bu sefer daha da bir beğendim. Sanırım akrilikten dolayı ojeler tırnağımda normalden çok daha fazla kalıcı oluyor. Bu gün (5.4.2011) bile fotoğraftaki görüntüden hiç bir farkı yok. Diplerden boşluk bile olmadı (sanırım tırnaklarım uzamıyor). Normalde hepimiz biliriz ki koyu renk ojeler çok kısa sürede tırnak uçlarından soyulmaya başlar. Üzerine şeffaf oje sürsek bile bunun önüne geçemeyiz. İlk defa bir ojeyi bu kadar uzun süre kullanıyorum. Bu ojenin ışıkta tam patlıcan rengi yada mürdüm rengi olmasını ama loş ışık yada karanlıkta siyah gibi görünmesi çok hoş değil mi? İlk hali ve şuandaki halinden bir kaç resim koydum.

İlk günkü hali;
Flaşlı çekimler:
Şuandaki hali;
Aynı ilk günkü gibi değil mi?

5 thoughts on “NOTD: 1,5 haftadır aynı oje

  • 5 Nisan 2011 tarihinde, saat 13:47
    Permalink

    Senin ojen benimki gibi ışık altında değilse siyah gibi görünüyor ama seninki dediğin gibi kahve rengine yakın benimki ise mora kaçıyor. Güneşte falan flaşlı çekimlerdeki gibi mor görünüyor.

    Yanıtla
  • 5 Nisan 2011 tarihinde, saat 13:57
    Permalink

    Bazı ojeler çok uzun süre kalıcı oluyor yahu insan şaşırıyor . Bende de Flormar Miracle lar çok kalıcı oldu. Normalde 3 gün sonunda ojelerim uçların dökülür çıkar ama miracle lar bana mısın demedi 5-6 gün sonunda ilk sürdüğüm gibi duruyordu,artık ben sıkılıp sildim yani 😀 😀

    Yanıtla
  • 5 Nisan 2011 tarihinde, saat 14:19
    Permalink

    Evet Miracle serisi de çok kalıcı. Aslında bu oje bu kadar kalıcı değil yani önceden sürdüğümde çok kalıcı olmadı diye hatırlıyorum ama belki yanılıyorumdur.

    Yanıtla
  • 5 Nisan 2011 tarihinde, saat 14:25
    Permalink

    hıım anladım 🙂 yakında seninkini de deneyeceğim, daha güzel ve belirgin bir kahverengi gibi! 🙂

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.