Born Pretty Store dotting tools

Uzun zamandır tasarımlarımda noktalar ya da ince detaylar yapmak için kalem, kürdan vs. kullanıyordum. Bunlarla yapmak çoğu zaman zor oluyordu. Özellikle istediğim boyutlarda yapmakta pek başarılı olamıyordum. Bazen istediğimden küçük, bazen ise büyük oluyordu. Tabiki hepsinin aynı boyda olmaması gibi sorunlarım da oluyordu. Buna rağmen gerek yok diyerek dotting tool (Nokta yapma aracı gibi saçma bir çevirisi var. İngilizcesini kullanmak daha iyi geliyor.)  almıyordum. Born Pretty Store bana hediye olarak bu ürünü yolladı ve almamakla ne büyük hata ettiğimi anladım. Resmen gereksiz yere işkence çekiyormuşum 🙂 .  Bundan sonraki yazılarımda sık sık bunları kullandığımı görebileceksiniz. Eğer almak isterseniz bu 5’li set 4,31$ fiyatıyla satılıyor. 5 farklı renk seçeneği olduğu gibi hepsi pembe seçeneği de var. Born Pretty Store’da incelemek için buraya tıklayınız.

5 thoughts on “Born Pretty Store dotting tools

  • 7 Şubat 2012 tarihinde, saat 23:04
    Permalink

    Türkiye ye gelişte falan sorun yaşıyor mu ? Ben yeni Elf den ürün aldım. Kozmetik yasağı varmış sonradan öğrendim.

    Yanıtla
    • 7 Şubat 2012 tarihinde, saat 23:17
      Permalink

      Evet bahsettiğin gibi Türkiye’ye kozmetik yasağı var. Daha önce bloglarda konad disklerinin, makyaj fırçalarının gelmesinde sorun olmadığını okumuştum. Bunların da sorun olmayacağını düşünüyorum sonuçta bunlar kozmetik değiller. Onlar sorun olmadığına göre bu da sorun olmaz. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
      Fakat ben artık Türkiye’de yaşamadığım için bunlar Türkiye’ye gönderilmedi. ( Söylemesi bile kötü geldi :S) Neyse makyaj malzemesi ve ojelerde falan sorun çıkıyor. Onun dışındaki şeyler gelebiliyor.

      Yanıtla
  • 7 Şubat 2012 tarihinde, saat 23:42
    Permalink

    Ben Elften sipariş verdim bloguma bakabilirsin. Yasağa rağmen geldi. Aman nazar değmesin bir daha sipariş vermek istiyorum. 🙂

    Yanıtla
    • 8 Şubat 2012 tarihinde, saat 00:37
      Permalink

      Evet gördüm. Çok şanslısın güle güle kullan 🙂

      Yanıtla
  • Geri bildirim: Gözde OKUL » Blog Archive » Sevgililer gününe özel

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.