Seche Vite

Seche Vite ile daha çabuk kuruyan ve daha ışıltılı tırnaklar…

Dünya’nın bir numaralı markalarını Türkiye ile buluşturan Tanaçan Kozmetik‘ten bir ilk daha… Dünya’nın bir numaralı Top coat tercihi Seche Vite Tanaçan Kozmetik’te satışa sunulmuştur.

Seche Vite, Amerika’da ve Dünya’da birçok uzman tarafından Dünya’nın en iyi üst kaplamasına sahip ünvanı almıştır. Seche Vite ürünleri çabuk kurur, ojeyi ve tırnağı koruması, mükemmel bitirişe eşlik eder. Seche Vite parlaklığı, tırnaklarınızın ışıl ışıl parlamasınız sağlar.

Seche Vite ürünleri ile tırnağınızdaki her türlü sorunu tedavi edebilirsiniz. Ayrıca güçsüz tırnaklara sahip olan erkekler, Seche Vite Natural oje ile tırnaklarını eski bakımlı haline dönüştürebilirler. Kuruyan Ojelerinizin eski randımanına kavuşmasını sağlayan Seche Restore ürünü yine en çok tercih edilen ürünlerden biridir. 1 Seche Vite Top Coat Oje ile 80 uygulama yapmanız mümkün olacaktır.

Bir çok özelliğe sahip  sahip bu ürünleri Tanaçan Kozmetik  ve Tanaçan’ın tüm yetkili bayilerinden temin edilebilirsiniz. Ürün  ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için 212 221 73 05 numaralı telefondan Tanaçan Kozmetik’e  ulaşabilir yada www.tanacan.com adresinden ürünleri daha ayrıntılı inceleyebilirsiniz.

Bu bir basın bültenidir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.