1 yaş çekilişi sonucu

Çekilişim dün gece yarısı sona erdi ve hemen kazanan kişiyi belirledim. Katılan herkese çok teşekkür ederim. Fakat kazananı açıklamadan önce bazı şeyleri söylemeden edemeyeceğim. Takipçi adınız sorularına evet cevabı veren kişiler olmuş. Rumuzları ile takipçi adları aynı ise kabul ettim ama bulamadıklarım da oldu. Sosyal paylaşım ortamlarında ya da bloglarında bir çok kişi paylaşım linki yerine kendi profillerinin ya da ana sayfalarının linkini vermiş. Biraz zamanımı almasına rağmen hepsini tek tek inceleyip gerçekten paylaşım yapanları bulmaya çalıştım. Bazı kişiler 2 kere aynı ya da farklı isimlerle katılmışlar. Hepsini inceleyip aynı olanları eledim. Bir sonraki çekilişimde paylaşımların tam olarak nasıl olması gerektiğini detaylı açıklayıp istisnaları dikkate almayacağım. Kazananı adil olması için random.org aracılığıyla belirledim. Gelelim çekilişin kazananına;

Kazanan arkadaşımızı çok tebrik ediyorum ve şansının hep böyle daim olmasını diliyorum. Biraz önce mail yoluyla kendisine haber verdim. 3 gün içinde 19.03.2012 saat 23:59′ a kadar iletişim bilgilerini bana ulaştırmadığı takdirde, ikinci bir kazanan belirlenecektir.

2 thoughts on “1 yaş çekilişi sonucu

  • 16 Mart 2012 tarihinde, saat 23:03
    Permalink

    Çok teşekkür ederim, çok şaşırdım 🙂 Mailinize cevap yazdım, bloğumda yayınlamak için güzel hediyelerimi bekliyorum 🙂

    Sevgiler

    Yanıtla
  • 17 Mart 2012 tarihinde, saat 05:28
    Permalink

    Tebrik ederim 🙂 Güle güle kullanırsın umarım.

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.