Gliss Ultimate Repair Serisi

Son zamanlarda saç bakım ürünleri konularına çok yoğunlaşmış oldum. Aslında tesadüfen böyle denk geldi. Önceden Gliss ürünlerinin bu kadar iyi olduğunu bilmiyordum. Bir önceki yazımda durulanmayan saç kreminden bahsetmiştim. Almanya’ya geldiğimden beri sürekli farklı şampuanlar deneyip benim için en iyi olanını arıyorum. Normalde sık sık şampuanımı ya da kullandığım her hangi bir ürünü değiştirmem fakat buranın suyundan dolayı sanırım yıllardır kullandığım Pantene ve Head & Shoulders saçlarıma yeterli bakımı yapamadı ve saçlarım sert kuru bir görüntü aldı. Daha önce burada ve burada bu konudan az çok bahsetmiştim. Şuanda Gliss Ultimate Repair serisinden şampuan ve saç kremini kullanıyorum. Benden tam puan aldığını söyleyebilirim. Türkiye’de de satılan bir ürün olduğu için daha da rahat bir şekilde tanıtabiliyorum.
Saçlarımı yumuşacık yaptı ve o kuruluğu geçti. Normalde kullandığım miktardan daha az şampuan ve saç kremi kullandığımda bile yeterli geliyor. Şampuanı çok köpürüyor ve kremi saçları çok iyi açıyor. Hatta bir çok zaman durulanmayan spreyi kullanmadan bile saçlarımı çok hızlı ve kolay bir şekilde tarayabiliyorum. İçeriğinde sıvılaştırılmış keratin maddesi bulunuyormuş. Web sitesinde detaylı bilgi de mevcut. Çok yıpranmış kuru saçlar için ektra hasar onarımı ve kolay taranma şeklindeki iddiasını kesinlikle yerine getirdiğini söyleyebilirim. Şampuanım yarılanmış durumda ve kremim de bitmek üzere, hemen gidip yenisini alacağım. Saçlarım kendine gelmişken sanırım bir süre bu şampuanları kullanırım. Fiyatları da normal sayılabilecek fiyatta yani en azından Almanya’da öyle ama Türkiye’de de farklı olacağını sanmıyorum.

3 thoughts on “Gliss Ultimate Repair Serisi

  • 11 Mart 2012 tarihinde, saat 00:03
    Permalink

    Gliss in bu serisi benimde çok memnun kaldığım bir seri oldu.gerçekten çok etkili ve düzenli kullanımda saçlara çok iyi geliyor.

    Yanıtla
  • 12 Ekim 2012 tarihinde, saat 14:32
    Permalink

    Saç tipiniz nasıl? Bende aynı serinin spreyini aldım saç uçlarıma kullanmak için.. Saçlarım ince telli ve düz normal yapıda. Sizinkiler nasıl?

    Yanıtla
    • 12 Ekim 2012 tarihinde, saat 14:40
      Permalink

      Benim de saçlarım ince telli ve biraz dalgalı. Sanırım buradaki sulardan dolayı kurumaya ve cansızlaşmaya başlamıştı. Hani saçlar sertleşir bir çirkin olur ya aynen öyleydi ama bu şampuan sayesinde eskisi gibi yumuşacık ve parlak oldu. Kesinlikle tavsiye ederim 🙂

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.