Çekiliş var!

 

İşte karşınızda beklenen çekiliş yazısı! Ürün seçimini yaparken kullandığım, beğendiğim ve başkalarının da iyi yorumlar yaptığı ürünleri seçmeye çalıştım. Ürünlerin hepsi yeni ve hiç kullanılmamıştır. Öncelikle ürünleri tanıyalım.

İlk olarak tırnak ürünlerinden başlıyorum. Severek kullandığım P2 markasının 3 tane ojesini hemen ekledim. Daha önce nereden alabiliriz?, çekiliş yaptığında koyar mısın? gibi sorular almıştım. P2 markası dm adındaki bir kozmetik marketinin kendi ürünü ve bence oldukça da kaliteli. Essence ile aynı ayarda ama ben daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ojelerinin sürümü, rengi ve kalıcılığı oldukça başarılı ve Essence’dan daha iyi. Rossmann gibi belki dm de Türkiye’ye mağaza açmayı düşünürse bu markanın ojelerinden alabileceğiz. Ek olarak, Born Pretty Store nail art bantlarından pembe 1 tanesini koydum.

Ellere bakım için ise Balea’nın papaya özlü el kremi ve yoğun bakım için P2 markasının eldivenlerinden eklemeyi de unutmadım. P2’nin eldivenin özellikle kışın soğuktan kuruyan ellerime gece bakımı için kullanıyorum. Bazen ise bir yandan el ve tırnak bakımı yaparken bir yandan da diğer işlerimi halledebilmek için eldivenleri takıyorum. Bende 3 farklı markanın eldiveni var ama en rahat olanının bunlar olduğunu söyleyebilirim.

En en en çok sevdiğim dudak nemlendiricim bebe zartrose! Tesadüfen tanıştığım bu nemlendiriciyle aşk yaşıyorum resmen. Sürdüğümde kokusu her seferinde bana pirinç unlu muhallebiyi hatırlatıyor ve dudaklarımı yumuşacık yapıyor. Bu ürünü eklemesem olmazdı. Ek olarak 2 tane deneme boy ürünüm var. İlki Bioderma’nın Exfoliating gel yani peeling jeli. Benim de haftada 1 kullandığım bir ürün. Minik tanecikleri olan bu ürünü doktorum önermişti. Bir diğer minik boy ürün ise Chanel Le Lift yüz kremi.

Son olarak vücut ürünleri; yazın sıcağında terden korunmak için Nivea’nın Stress Protect deodorantının seyahat boyunu ben çantama yedekledim bile. Ferahlatıcı mango kokusuyla Balea Vücut spreyini son zamanlarda sık sık kullanıyorum. Vücut nemlendiricisi olarak Traclemoon’un muhteşem meyve kokularını duymayan yoktur. Seyahat boy vücut kremi ve hem kremin emilimini arttıran hem de kan dolaşımını hızlandırıcı masaj yapan masaj aletini çekilişe dahil ettim.

Katılım Koşulları

Koşullar oldukça basit. Blog hesaplarımdan birisini her hangi bir yerden takip etmeniz gerekiyor. En az 1 yerden takip etmelisiniz ve her ekstra takip edilen yer +1 katılım hakkı kazandırıyor. Yalnız çekiliş bitince takibi bırakmak yok.

Facebook: https://www.facebook.com/gozdeokulcom

Twitter: https://twitter.com/gozdeokulcom

Google +:https://plus.google.com/+GozdeOkulPage/

Instagram:  http://instagram.com/gozdeokulcom

Bloglovin: http://www.bloglovin.com/en/blog/5370171

Youtube: https://www.youtube.com/user/GozdeOkul

 

Kazanmak için ayrıca en az 1 yerde bu çekilişi paylaşmış olmanız gerekiyor. Her paylaştığınız sosyal medya hesabı size +1 hak getirir.

Sosyal medya paylaşımlarınızda beni etiketleyip #gozdeokulcekilis #cekilis #cekilisvar #giveaway taglerini kullanabilirsiniz.

Blogunuzda bu yazıyı paylaşırsanız da +1 hak alacaksınız.

Son olarak kazanan takipçimden küçük bir ricam olacak. Ürünler kendisine ulaştıktan sonra fotoğrafını çekip her hangi bir sosyal medya hesabında yayınlayıp beni etiketlemesini istiyorum.

Son katılım tarihi 2.08.2014 23:59 (Türkiye saati) ve kazananı 3.08.2014 tarihinde random.org aracılığıyla açıklayacağım.

Kişisel bilgilerinizin güvenliği açısından aşağıdaki formu doldurarak katılabilirsiniz. Ülke sınırlaması yoktur. Herkese bol şans 😀

 

Aşağıdaki formu doldurmayı unutmayın! Katılımınız alınmıştır onayını gördüğünüzden emin olunuz.

 

 

Not: Çekilişi gerçekten ürünleri kullanacak birisinin kazanmasını istediğim için çekiliş hesapları katılsalar bile geçersiz sayılacaktır.

 

 

Dün gece itibariyle çekilişim tamamlandı ve bu gün tüm paylaşımları inceledim. Öncelikle katılan herkese çok teşekkür ederim. Başlangıçta çekiliş hesaplarını katmayacağımı belirtmiştim ama bir çok kişinin sadece çekiliş hesabı olup olmadığını ayırt etmek çok zor olduğu için koşulları yerine getiren herkese şans vermeyi tercih ettim. Toplam 388 geçerli katılım arasından 279 numaralı katılım ile kazanan instagram üzerinden yaptığı katılımıyla merv_ee oldu. 3 gün içinde kazanan bana ulaşmadığı takdirde yeni bir talihli belirlenecektir. Bir sonraki çekilişte buluşmak üzere.

 

 

12 thoughts on “Çekiliş var!

  • 7 Temmuz 2014 tarihinde, saat 06:17
    Permalink

    katıldım

    Yanıtla
  • 8 Temmuz 2014 tarihinde, saat 01:36
    Permalink

    katıldım

    Yanıtla
  • 8 Temmuz 2014 tarihinde, saat 17:43
    Permalink

    Bende katıldım – face ve twitter dan ve
    Google+ paylaştım yayınladım

    Yanıtla
  • 8 Temmuz 2014 tarihinde, saat 17:57
    Permalink

    Katıldım

    Yanıtla
  • 14 Temmuz 2014 tarihinde, saat 06:21
    Permalink

    katıldım

    Yanıtla
  • 17 Temmuz 2014 tarihinde, saat 12:19
    Permalink

    Merhaba, hediyeler çok cici.Bu arada G+ paylaşım linkini bulma olayı süperdi, bunu bir türlü yapamıyordum. Sevgiler…

    Yanıtla
    • 18 Temmuz 2014 tarihinde, saat 00:25
      Permalink

      Hediyeleri beğenmenize çok sevindim. Teşekkür ederim. Paylaşım linkinin nasıl bulunduğunu açıklamadan herkesin bilmesini beklemenin doğru olmayacağını düşündüm. Eğer yararlı olabildiysem ne mutlu bana 🙂

      Yanıtla
  • 20 Temmuz 2014 tarihinde, saat 09:55
    Permalink

    katıldım formu doldurdum, herkese bol şans

    Yanıtla
  • 24 Temmuz 2014 tarihinde, saat 08:42
    Permalink

    Formu doldurdum

    Yanıtla
  • 31 Temmuz 2014 tarihinde, saat 22:12
    Permalink

    katıldım

    Yanıtla
  • 31 Temmuz 2014 tarihinde, saat 22:27
    Permalink

    Merhaba,
    Hediyeler muhteşem ben de şansımı denemek istedim ve katıldım.
    Sevgiler

    Yanıtla
  • 2 Ağustos 2014 tarihinde, saat 22:55
    Permalink

    katıldım 🙂

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.