Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate

Geçtiğimiz ay ojemrujumrimelim, Makyaj Günlüğü gibi birkaç ünlü blogger Kiehls Midnight Recovery Concentrate gece bakım serumunu 28 gün boyunca deneyip ne kadar memnun kaldıklarını yazmışlardı. Bu kadar övgüyü duyduktan sonra ben de denemeye karar verdim. Ürünün anti aging etkisinden dolayı açıkçası ürünün bana uygun olup olmadığı konusunda endişelerim vardı. Kiehls mağazasının önünden geçerken satış danışmanıyla konuştum ve 20li yaşların başında başlanabileceğini söylemesi üzerine bir tester istedim. Hem yüz hem de göz için olan deneme boylarını aldım.

Midnight Recovery Concentrate’in deneme boyu bile en az 5-6 kere kullanılabilecek kadar fazla olması ürün hakkında bilgi sahibi olmayı kolaylaştırıyor. Ürünü sürdüğüm zaman hafif bir lavanta kokusu olması ve anında cildimi yumuşacık yapması çok hoşuma gitti ama herkes gibi ben de sadece olumlu şeyler söyleyemeyeceğim.

Ojemrujumrimelim şu yazısında “28 gün boyunca tek bir sivilce çıkarmamam benim için mucize anlamı taşıyor.” demiş. Makyaj Günlüğü ise buradaki yazısında “Yağ içerikli bir ürün kullandığım için yüzümde sivilce, yağlanma ya da butonlar gibi etkileri olacak mı diye endişeliydim. Ancak bir aydır ürünü kullanıyorum ve özel günlerim dahil cildimde herhangi bir sivilce ya da soruna yol açmadı.” diye belirmiş.

İşte bu! O zaman güvenebilirim diyerek ürünü kullanmaya başladım. Benim cildim oldukça hassas, alerjik ve sivilceye çok yatkın. İlk kullandığım gün harikaydı. Sabah kalktığımda cildim yumuşacık ve oldukça sağlıklı görünüyordu. İkinci günün sabahında ise yüzümde minik minik isilik gibi sivilceler çıktı. Üçüncü gün ise son kullanışım oldu çünkü daha da çok sivilce çıktı ve yüzüme sürer sürmez olan ama bir süre sonra geçen yanma hissi, kaşıntı ve kızarıklık oldu. Uzun zamandır pek sivilce çıkmamasına rağmen sanırım bu ürün benim cildime çok ağır geldi. Kızarıklık, kaşıntı ve yanma hissi de alerji habercisi gibi görünüyor. Elimdeki testerın sadece yarısını falan kullandım ve kararımı vermemde yeterli oldu.

Herkesin cilt yapısı farklı ve aynı ürün her cilt tipine iyi gelmeyebiliyor. Birçok kişide başarılı olan bir ürün belki bir başkasında başarılı olamıyor. Eğer Kiehls Midnight Recovery Concentrate almayı düşünüyorsanız önce deneme boyunu kullanmadan almamanızı tavsiye ederim.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.