Sana kırmızı çok yakışıyor!

Daha önceden Instagram hesabımda yayınlamış olduğum bir manikürün detaylarına sonunda sıra geldi. Son zamanlarda en sevdiğim, sade ama şık nail artlarımdan birisi oldu. Sadece 3 farklı renkte Flormar ojeyi kullanarak yaptığım bu tasarım oldukça da kolay. Kullandığım ürünler; Flormar 404 kırmızı oje, Flormar 392 gri simli oje, Flormar nail art na01 beyaz oje ve Born Pretty Store dotting tools. Eğer dotting tools gibi bir aracınız yoksa üzülmeyin. Her hangi bir kalem, tığ, kürdan ya da tel tokayı kullanabilirsiniz ya da yan taraftaki %10 indirim kodunu kullanarak sipariş verebilirsiniz.

Yüzük parmağımda 3 kat gri simli ojeyi, serçe parmağımda 2 kat beyaz ojeyi ve diğerlerinde de 2 kat kırmızı ojeyi kullandım. Taban renkleri kuruduktan sonra işaret parmağımdaki beyaz çizgileri nail art ojesinin kendi fırçasını kullanarak yaptım. Son olarak da kırmızı oje ile serçe parmağımdaki noktaları yaptım. Noktaları yaparken rastgele yapmaktansa önce 3 tane yapıp sonra onun aralarındaki boşluklara denk gelecek şekilde alt sıradaki noktaları yaptım ve böylece devam ettim. Bu şekilde daha düzenli bir görünüm elde ettim.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.