Essence nail candies serisi ojeler

Parlak, göz alıcı ve neon renkler şüphesiz ki yazın en moda renkleri ama daha doğallıktan yana olanlar ya da işi nedeniyle böylesine göz alıcı ojeleri kullanamayanlar için son zamanlarda en çok kullandığım iki açık renk ojeden bahsetmek istiyorum. Essence Nail Candies serisinden beyaz – 07 marshfellows ve pembe –  06 soda pop & candy shop serinin 7 ojesinden sadece 2 tanesi. Sürerken şekerimsi meyvemsi bir kokusu var ama rahatsız etmiyor. Zaten elleri yıkayınca kısa sürede geçiyor. Açık renk olduğu için 2 ya da 3 kat sürmek gerekiyor ama yine de opak bir görüntü elde edilemiyor. Tırnağa doğal ve bakımlı bir görüntü veriyor. 6 in 1 temasıyla çıkan bu seri tırnak koruma, bakım yapma, sertleştirme, güçlendirme, nemlendirme gibi birçok şeyi yaptığını vaat ediyor. (Daha büyük resimler yazının altında)

İçeriğinde şu maddeler bulunuyormuş;

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, PARFUM (FRAGRANCE), ACRYLATES COPOLYMER, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, COCOYL HYDROLYZED KERATIN, CALCIUM PANTOTHENATE, METHIONINE, ISOSTEARIC ACID, SORBITAN OLEATE, METHYL METHACRYLATE CROSSPOLYMER, POLYSILICONE-6, DIMETHICONOL, BENZOPHENONE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, SILICA, TIN OXIDE, CITRIC ACID, CI 77891 (TITANIUM DIOXIDE).

Yani sağlığa zararlı maddeleri içermiyor olması ve uygun fiyatı tercih sebebi olabilir. Bir diğer sevdiğim özelliği ise hızlı kuruması. Benim gibi sabırsız birisiyseniz, oje kurutucu bile kullanmadan kısmen kısa sürede kuruyan ojelere hayran kalacağınız kesin.

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.