İzmirli Bloggerlar buluşması

 

Dün (26.08.2014) İzmirli bloggerlarla buluştuk ve öyle çok eğlendik ki anlatamam. Her birini ayrı ayrı çok sevdim. İzmir’in aşırı sıcağına rağmen onlarla gülmek, soğuk bir şeyler içmek harikaydı.

Öncelikle nereden çıktı bu buluşma diyebilirsiniz. Hemen kısaca anlatayım. Bildiğiniz gibi ben Münih’te yaşıyorum ve İzmir’de olan blogger etkinliklerine hep uzaktan bakmakla yetinmek zorunda kalıyordum. Amacım sadece bir arkadaş buluşması havasında hiçbir resmiyet ve bağlılık olmadan bir etkinlik ayarlamaktı. Bu nedenle hiçbir sponsor firma ile iletişime geçmedim. İzmir’de yaşadığını bildiğim birçok blogger arkadaşa mail attım. Hepsi çok sıcak bir şekilde karşıladı. Herkese uyacak bir tarih belirlemeye çalıştık ve en çok tercih edilen tarihte buluştuk. Bazıları hafta içi olduğu için bazıları ise son anda bazı aksilikler yaşadığı için aramıza katılamadı 🙁 . Keşke onlarla tanışabilseydik diye düşünmeden edemedim.

Kimler geldi? Instagram’da Wakeupthenmakeup adıyla paylaşım yapan Pınar ve Instagram’dan Eglencegunlugu adıyla paylaşım yapan Beril ve İrem ile tanıştık. Aslında iki hesap da oldukça yeni ve kızlar o kadar profesyonel yapıyorlar ki özel hayatlarını paylaşmıyorlar. Açıkçası bu çok takdir ettiğim bir özellik.

Buluşmaya ilk gelen hatta erkenden gelen Pınar oldu. 15 dakika falan önceydi ben de biraz mağaza geziyordum ki telefonum çaldı. Pınar ile İzmir’in en meşhur buluşma yeri olan Sevinç Pastanesi’nin önünde buluştuk. Rapunzel gibi güzel saçlarından Pınar’ı tanımam hiç de zor olmadı. Her baktığımda ahhh benim de saçlarım böyle güzeldi hadi yine uzasın diye düşünmeden edemiyorum. Alsancak Cafe Del Mundo’ya gittik. Serinlemek için soğuk bir şeyler sipariş verirken acaba kimler gelecek diye merak etmekteydik. Girişte iki tatlı kızı uzaktan gördük ve garson ile aralarında komik bir diyalog geçmiş. Garsona bizi sormuşlar ve garson da şu taraftalar diyormuş. Kızlar ise nerede nerede diye sormaya devam etmiş. Sonunda garsona bizi tanımadıklarını söylemek zorunda kalmışlar. Garson ise gülerek onlara bizim masamıza doğru eşlik etmiş.

Dünya çok küçük diye boşuna dememişler. Pınar benim mezun olduğum İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde okuyormuş. Beril ve İrem ile ise bir süre ilköğretim de aynı okula Gelişim Koleji’ne gitmişiz ama tabi aramızda birkaç yaş fark olduğu için tanışmamışız. Belki küçüklük resimlerimizi görsek birbirimizi hatırlarız gibi geliyor. İrem ise Üniversite’yi Almanya’da okuyormuş. İlk fırsatta birbirimizi ziyaret etmeye karar verdik. Aynı okullarda okuyunca doğal olarak kızların hepsiyle bir sürü ortak arkadaşımız varmış.

Eğlence Günlüğü yani Beril ve İrem şimdiye kadar kendilerini hiç göstermemiş. Bu buluşma onlar için dönüm noktası olacak gibi görünüyor. Size minik bir sır vereyim mi? Kızlar yakında güzel ve eğlenceli bir sürpriz planlıyor gibi geldi bana. Takipte kalın pişman olmayacağınızı garanti ederim 🙂 .

Kızlarla oturduk bir şeyler içip muhabbet ettikten sonra birlikte alışveriş de yaptık 🙂 . Kıbrıs Şehitleri Caddesinde birkaç mağazaya girdik, gezdik, dolaştık. Ben çok güzel bir kolye, küpeler ve yüzükler aldım. Sonrasında da bir yorgunluk kahvesi içtik.

Tüm günü beraber geçirdik ve ayrılırken bile hiç eve gidesimiz yoktu. En kısa sürede tekrar görüşmeyi planlıyoruz. Aslında olay blogger olup olmama meselesi de değil 3 tane yeni arkadaş edindim. Bundan daha güzel ne olabilir ki?

Eğer takip edecek kibar, nazik, cana yakın, yapmacıklıktan uzak ve doğal birilerini arıyorsanız wakeupthenmakeup ve eglencegunlugu iki iyi seçenek bence. Tabiki beni de instagramdan gozdeokulcom adıyla takip edebilirsiniz 🙂 . Tüm bunlar benim kişisel düşüncelerim ve izlenimlerimdi. Siz neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bekliyorum.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.