Çekilişim var!

Tatildi iş temposuydu derken blogumu çok aksattığım farkındayım ama beni yinede takibe devam ettiğiniz için size güzel bir süprizim var. Yakın zamanda yine Türkiye’ye geliyorum. Gelirken yanımda size de bir şeyler getirmek istedim. Ününü sağır sultanın bile duyguğu üstelik bir çoğunuzun arayıp bulamadığı John Frieda Go Blonder Spreyi hemen kaptım. Ayrıca Almanya’nın en meşhur festivali “Oktoberfest limited edition” ürünlerden de getirmemek olmazdı. Essence şeker pembesi günlük kullanıma çok uygun metalik renkli ve uzun süre dayanıklı far “02 fiesta lavendar!” ve yine pembe dudak parlatıcısı “02 pretty pink dirndl” rengini aldım. Dirndl (geleneksel alman kızı elbisesi) ile genede açık pembe tonlarında makyaj yapıldığı için serinin renkleri de pembe. Lafı fazla uzatmadan bunları kazanmak için tabiki beni instagram üzerinden takip ediyor olmanız ve bu fotoğrafı #gozdeokulcekilis #gozdeokulcom #cekilisvar #cekilis tagleri ile paylaşıp beni @gozdeokulcom olarak taglemeniz yeterli. (Kapalı hesaplar beni tagledikleri zaman o fotoğrafı görebiliyorum) Kısa süreli bir çekiliş olduğu için sadece instagram üzerinden katılım kabul ediyorum. Gördüğüm her fotoğrafın altına yorum yazacağım. Son katılım 5 Ekim 2014 23:59 Bol şans! Instagram hesabım için buraya tık tık.

 

Kazanan

Çekilişim sonuçlandı. Toplam 106 kişi katıldı ve kazanan@ecefobi oldu. Videosunu şu linkte bulabilirsiniz. 3 gün içinde bana ulaşmadığı takdirde çekiliş yenilenecektir. Bundan sonraki çekiliş büyük ihtimal yılbaşında olur.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.