Water Decals Manicure

 

For English version click here.

Geçenlerde Born Pretty Store’dan denemeye can attığım “Water Decal” adı verilen tırnak süslerinden hediyem elime ulaştı. Water Decals dediğimiz şeyler suda aktive olan stickerlardan başka bir şey değiller. İlk kullanımım olmasına rağmen tek kelimeyle bayıldım 🙂 . Başlarda acaba kullanabilecek miyim endişesi yaşıyordum. Oysaki tek yapmam gereken istediğim deseni kesip su dolu bir kabta 10 – 15 saniye kadar bekletmekmiş. Daha sonra desen bulunduğu kağıttan hafif bir ovalamayla ayrılıyor ve tırnağınızın üzerine koyuyor ve kurumasını bekliyorsunuz.  Kuruduktan sonra kalıcılığını arttırmak için üzerine top coat ya da şeffaf oje sürebilirsiniz. Ben 3 gün boyunca en ufak bir bozulma olmadan kullandım. Daha sonra kendim normal ojeyi silerek çıkardım. Zaten bu stickerlar da oje ile beraber kolaylıkla çıkıyor. Eğer almak istersiniz buraya tıklayıp benim %10 indirim kodunu: YAPX31 kullanarak indirimli bir şekilde alabilirsiniz. Bu manikür de kullandığım diğer ojelere gelecek olursak Essie all in one base coat, Manhattan 11A beyaz oje ve P2 Mega Shine top coat. Peki, siz hiç Water Decal tırnak süslerinden kullandınız mı? Neler düşünüyorsunuz? Benimle yorum olarak paylaşmayı unutmayın 🙂 .

 

I recently received water decals from Born Pretty Store and I absolutely loved them. They are so easy to use and very durable. They lasted 3 days till I want to remove my nail polish. I also used Essie all in one base coat, Manhattan 11A white nail polish and P2 Mega Shine top coat for this look. If you would like to buy this water decals, you can use my %10 discount code: YAPX31. Please share your experiences with water decals in comments.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.