Bordeaux and Silver Glitter ( Video )

 

Geçtiğimiz haftalarda Instagram hesabımdan önce oje rengi seçmeye çalışırken sonra da denemesini yaparken fotoğraflarını paylaştığım nail artımın sonunda detayları geliyor. Geçen hafta olan çok yakın bir arkadaşımın düğününde giyeceğim kıyafete uygun bir nail art yapmaktı amacım. Elbisem bordo ve ayakkabılarım da gümüş rengi olunca onlarla uyumlu olsun derken, ortaya böyle bir nail art çıktı.

Bu nail artı yaparken Shellac kullandım böylece yaptığım tasarım 1 – 1,5 hafta kadar dayanıklı oldu ve son dakikada ojem bozuldu gibi bir sorunla karşılaşmadım. Zaten pazar günü olan düğün için bu nail artı çarşamba akşamından yapmıştım. Shellac ojeler 2 haftaya kadar dayanıklılığıyla biliniyor. Tabiki bu dayanıklılık sadece CND Shellac ürünleri kullanıldığı zaman geçerli. Benim yaptığım gibi normal oje ya da başka markaların ürünlerinin kullanılması tavsiye edilmiyor.

Yakında gelecek yazılarla ilgili ip uçları için instagram hesabımı (@gozdeokulcom) takip etmeyi ve yeni videolar için de Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın.

 

Kullandığım ojelere gelecek olursak; P2 Color Victim 691 can’t get enough!, Essence colour & go 80 icy princess and P2 Lost in Glitter 050 end up glamorous!

 

 


 



One thought on “Bordeaux and Silver Glitter ( Video )

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.