OPI Break for Manicures

 

Bu soğuk kış günlerine yakışan koyu renk ojelerle yazılarımıza devam ediyoruz. Son bir kaç oje paylaşımımda da olduğu gibi yine kopkoyu bir renkle sizlerleyim. OPI markasının Break for manicures isimli bu ojesine hayran olmamak elde değil. Çok koyu bir patlıcan moru diye tanımlayabilirim. Hatta ışığa göre siyah olarak bile algılanabiliyor.

 

Tüm OPI ojelerde olduğu gibi kalıcılığı çok yüksek. 5-6 gün boyunca hiç bir bozulma olmadan kullandım. Hafta boyu kalıcı desem abartmış olmam heralde. Kalıcılık testi yapacak kadar sabredemediğimi zaten hepiniz az çok biliyorsunuz. Tek kat sürmek bile yeterli olabilen bir oje ama tam kapatıcılık için iki kat sürülmesi gerektiğini düşünüyorum.

 

Daha önce bu ojeyi benimle hazırlan videomda kullanmıştım. Aslında bu yazıyı da önceden yazdığımı ve bu gün yayınlanmak üzere zamanladığımı sanıyordum ama kim bilir aklım nerede 🙂 . Yazmadığım yazının yayınlanmasını bekliyorum.

 

Gelecek yazılarımda yine nail artlar ve yapım videolarına yer vereceğim. Yeni yazılarda görüşmek üzere.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.