DIY Liquid Masking Tape & Peel Off Base Coat – Kendin yap soyulan oje

Bu seferki paylaşımım bir kendin yap projesi havasında bir yazı ve video. Bundan sonra hem düzgün oje sürmek hem de nail art yapmak çok kolay. Instagram üzerinde belkide nail art yapanların tırnaklarının etrafına sıvı bant tarzı bir şey sürdüğünü görmüşsünüzdür. Bu ürünün orjinali Liquid Palisade isimli bir ürün ama fiyatı oldukça pahalı. Ürün fiyatı $22 ve üzerine Türkiye’ye $9+ gibi bir kargo fiyatı ekleniyor. Web sitesine baktığımda latex alerjisi olanların kullanmaması gerektiği uyarısını gördüm. Acaba bu mucizevi ürün sadece sıvı latex olabilir miydi? Ebay’den sıvı latex siparişi verdim. Hemde bir kaç dolar gibi ucuz bir fiyata ve haydi deneyelim dedim. Açıkçası ben çooook memnun kaldım. Hem de orjinal ürün sadece mor renkte gelirken ben istediğim renkte olanı seçebilme lüksüne sahibim. Bundan sonra hem taşan oje derdine son hem de simli ojeler gibi çıkarılması zor olan ojelerin altına sürmek için peel off base coat dedikleri soyulan ilk kat ojesi arayışım da son bulmuş oldu. Uygulamalı kullanımı için videoyu izleyebilirsiniz. Videoyu beğenmeyi ve yeni videolardan anında haberdar olmak için ise Youtube kanalıma buradan abone olmayı unutmayın.

2 thoughts on “DIY Liquid Masking Tape & Peel Off Base Coat – Kendin yap soyulan oje

  • 3 Şubat 2016 tarihinde, saat 15:52
    Permalink

    Merhaba, sıvı latexin siparişini verdiğiniz linki verebilir misiniz? Ben bulamadım.

    Yanıtla
    • 8 Şubat 2016 tarihinde, saat 13:12
      Permalink

      Merhaba Ceren,
      Ben ebay üzerinden sadece Almanya içinde satış yapan bir hesaptan yaklaşık 1 sene önce almıştım. Türkiye’ye gönderim yapan bir satıcı bulmanızı tavsiye ederim. Ayrıca geçtiğimiz ay Sephora mağazalarına bu bahsettiğim Liquid Palisade isimli ürün geldi. Fiyatını bilmiyorum ama uygunsa boşuna uğraşmadan onu da alabilirsiniz.
      Sevgiler,

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.