Zoeva Fırçalar & Kimyasal Peeling sonrası cilt durumum

Uzun zamandır hakkında çok güzel şeyler duyduğum Zoeva fırçalardan bir süre önce aldım ve yeteri kadar kullanıp, yıkayıp iyice hakkında bilgi sahibi olduktan sonra sizden uzun zamandır istek alan Zoeva fırçalarım incelemesini yayınlamaya karar verdim. Benim elimde iki tane Zoeva fırça var bunlar 109 Luxe Face Paint ve 127 Luxe Sheer Cheek. İkisinden de çok memnun kaldım. Yumuşacık tüyleri, yıkandığında hiç dökülme yapaması çok hoşuma gitti. Ayrıca bunlar ürünleri kendi içinde tutan tipte fırçalar değiller. Bu güzel özellik bende başlarda biraz dezavantaja dönüştü. Dikkatsizce fırçayı allığa fazla batırırsam yüzüme fazla miktarda ürün geldi ve kötü bir görünüm olmaması için normalden daha fazla karıştırmak zorunda kaldım. Zamanla tabiki insan kullanmaya alışıyor. Düşünsenize daha az ürün kullanarak önceden yaptığınız makyajın aynısını yapmak demek elimizdeki ürünleri daha tasaruflu kullanmak demek.

109 numaralı Luxe Face Paint isimli fırça NARS markasının benzer fırçasının muadili olarak gösteriliyor. Üstelik uygun fiyatlı olduğu ve daha yumuşak olduğu için Zoeva’yı tercih edenler de var. NARS’ı denemediğim için yorum yapamıyorum. Benim gibi elmacık kemikleri belli olmayan ve keskin kontur çizgileri isteyen birisiyseniz bu fırça tam size göre.

Elimdeki diğer fırça olan 127 numaralı Luxe Sheer Cheek ise hem allık hem de kontur işleminde kullanılabilen klasik bir angled brush yani açılı fırça. Bu da aynı şekilde Sigma’ya muadil gösteriliyor ve bunu daha çok beğendiğini söyleyen kişiler de var. Yine elimde Sigma olmadığı için karşılaştıramıyorum. Açılı fırçayla allık uygulamak gerçekten çok kolaymış. Özellikle yukarıda bahsettiğim fırçaya almam gereken ürün miktarını doğru ayarlayabildiğimde ne kadar da başarılı bir fırça olduğunu daha iyi anladım. Aynı zamanda farklı farklı amaçlarda da kullanılabildiği için kullanışlı.

Bu iki fırçanın kötü yanı olarak tek söyleyebileceğim beyaz olmaları. Hani beyaz kir gösterir ya. İlk kullanımdan sonra hemen fırça kirliymiş gibi oluyor. Eğer aşırı titizseniz bu size sorun olabilir gerçi bunların vegan olanları siyah renkte. Sık sık fırçalarınızı temizliyorsanız, zaten bu konuda bir sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. Yıkandığında kullanılan ürünler kolaylıkla arındığı için fırçalar yine bembeyaz oluyor.

Makyajımı nasıl yaptığımı ve kimyasal peeling sonrasında cildim nasıl merak ediyorsanız, aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.