Instagram – Nisan 2015 yeni özellikler

Instagram uygulamasını aktif olarak kullananlar fotoğraflarını düzenlemek için artık başka uygulamalara ihtiyaç duymasın diye Instagram her geçen gün yeni özellikler çıkararak hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyor. Resmi blog hesabında duyurulduğu üzere kısa süre çıkacak olan yeni versionla birlikte fotoğrafların renkleriyle, gölge ve aydınlık kısımlarla daha rahat bir şekilde oynama yapabileceğiz. Bu iki özelliği Instagram “Color & Fade” başlıklarıyla tanıttı.

 

 

Kullanıcılar parlaklık ayarı ve göngelendirme işlemlerini sarı, turuncu, kırmızı, pembe, mor, mavi, yeşil gibi renkleri kullanarak yapabilecek. Aynı zamanda Fade özelliği sayesinde renkleri yumuşatmak da mümkün olacak. Bu yeni özellik sayesinde fotoğların artık bir başka görüneceği kesin.

 

 

Android 6.19.0 versiyonuyla Google Play’den yeni özellikleri indirebilirsiniz. iOS 6.10.0 versiyonu ise bir kaç gün içinde Apple App Store’dan indirilebilr olacak. Bu sefer yeni özelliğe ilk ulaşanlar şaşırtıcı bir şekilde Anroid kullanıcıları oldu. Detaylı bilgi için resmi Instagram Bloguna göz atabilirsiniz.

 

 

Instagram’dan yeni bir özellik ise websitesi üzerinden giren kullanıcılar için oldu. Daha önceden başka bir web uygulaması kullanmadan belirli bir hashtag’e ait paylaşımları Instagram web uygulaması üzerinden görmek mümkün değildir. Yeni gelen bir güncellemeyle ise hashtagler de aynı kullanıcı adları gibi bir link şeklinde görünüyor ve Instagram web sitesinden ilgili paylaşımları görebiliyorsunuz. Tek yapmanız gereken instagram.com adresine gidip kullanıcı bilgilerinizle giriş yapmak.

 

 

Bu iki yeni özellik şimdiden benim ilgimi çekmeyi başardı. Siz ne düşünüyorsunuz? Sizce kullanışlı olur mu?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.