2015 yaz renkleri tırnaklarda

 

Yaz diyince içimiz bir kıpır kıpır olur benim aklıma hemen renkler gelir. Son zamanlarda renkli ojeleri elimden düşürmüyorum. Bu sezon da mint yeşili ve canlı canlı renkler moda. Zaten parıl parıl parlayan güneş içimize bir neşe katıyor ve insan ister istemez renkli şeylere koşuyor.

Daha fazla uzatmadan yukarıda Münih BMW Welt, BMW Museum ve Vierzylinder binalarına karşı gördüğünüz nail art tasarımımın detaylarına geçelim. Taban ojelerim Essence’in gel look serisinden pembe Essence 09 lucky, sarı Essence 38 love is in the air, mint yeşili Essence 40 play with my mint. Desenlerimin ise yapımı çok kolay. Born Pretty Store‘dan aldığım BP L013 diskindeki elmas desenlerini kullandım. Oje olarak ise Essence 002 Stamp me black isimli ojeyi kullandım. Bu oje malesefki çok uzun zamandır satışta olmadığı için alternatif olarak size şuradaki ojeyi önerebilirim. Baskı ojesi yerine kıvamı hafif koyulaşmış, tek katta opak görünüm veren bir siyah ojeyi ya da başka bir rengi de tercih edebilirsiniz. Bu ürünleri Born Pretty Store’dan “YAPX31” kodunu kullanarak %10 indirimli olarak alabilirsiniz.

Ojelerin sade hali ise Münih Englischer Garten manzarasıyla gelsin. Münih’in şehir merkezindeki en büyük ve en güzel parkı güzel havalarda gidilmesi gereken yerlerden.

Bu tasarımı sizinle birlikte Periscope uygulaması üzerinde canlı yayında hazırladık. Eğer gelecek nail artlarımın canlı yapılışını izlemek isterseniz ya da ne yapacağıma yardımcı olmak belki de sadece konuşmak isterseniz beni Periscope üzerinde @gozdeokulcom adıyla takip edebilirsiniz. Ben daha bir çok sosyal medya platformundayım. Instagram (@gozdeokulcom ve @gozdeokul), twitter (@gozdeokulcom), facebook (facebook.com/gozdeokulcom), snapchat(@gozdeokul) ve tabiki youtube (youtube.com/gozdeokul). Hepsinde görüşmek üzere.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.