Şık ve dağılmayan kolay Topuz saç modeli yapımı

TopuzWatermark

Havaların yavaş yavaş ısınmaya başlamasıyla birlikte uzun saçlar da bunaltıcı olmaya başladı. Tam yaz saç modeli diyebileceğim bir topuzdan bahsetmek istiyorum. Aslında 3 yıl önce “şık ve dağılmayan topuz” başlığıyla bu modeli paylaşmıştım ve üzerinden onca zaman geçmesine rağmen hala en çok okunan yazılarım arasında.

Bu topuzu özellikle dayanıklı olması açısından çok seviyorum. Sporda, dansta ya da günlük kullanımda hem her ortama uyuyor hem de zıplamaya rağmen açılmıyor. Bu sayede olmadık yerlerde saçımı tekrar mı düzeltsem derdim olmuyor. Gelelim ihtiyacımız olan tokalara;

  • Saçı at kuyruğu şeklinde toplamak için lastik toka. Benim tercihim kancalı olan ve saça dolananlardan oluyor. Böylece daha sıkı bir şekilde toplayabiliyorum.
  • En az 4-5 tane tel toka. Firkete toka diye de bilinen kuaförlerin bolca kullandığı tokalar.
  • Sünger topuz tokası, “Sponge bun maker” adıyla ebay’de ya da şurada bulabilirsiniz. Born Pretty Store‘dan “YAPX31” kodunu kullanarak %10 indirimli olarak bu tokayı da alabilirsiniz.

Yapımı ortalama 5 dakika belki daha da az zaman alıyor. Haydi yapımı için videosuna geçelim;

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.