Sivilce ve Leke Kapatma – Mükemmel Ten Makyajı

cover acne coverage

Sivilceleriniz, cildinizdeki izler ve lekeler sizin üzülmenize neden olmasın. Zaman zaman çevremizdeki insanların bakışları, acımasız sözleri ya da sürekli çözümüze sokulan mükemmel güzellikteki dergilerde, televizyonda ve sosyal medyada gördüğümüz insanlar sivilceli cilde sahip olduğumuz için moralimizi bozup kendimize güvenimizi kaybetmemize neden oluyor. Neden ben? Neden herkesin cildi düzgünken benim cildim böyle iğrenç diye düşünmeden edemiyoruz. Bu bahsettiklerim size de tanıdık geliyor mu? Bunların çoğu benim de hissettiklerim.

Tabiki tamamen sivilcelerden kurtulmak için cilt doktoruna gidip tedavi olmak şart. Cilt tedavilerinde iyileşme cildin kendini yenileme hızıyla ilgili olduğu için tedaviler uzun soluklu oluyor. Bazen öyle durumlar varki %100 iyileşme elde edilemiyor. Hormonal bir sorun olabileceği gibi hiç bir sorun olmamasına rağmen sivilceler tek tük bile olsa çıkmaya devam ediyor. Aynı bende olduğu gibi. Eskisine göre cildim çok çok daha iyi ama mükemmel değil. Bu gibi durumlarda tedavi de çözüm olmuyorsa, belkide sadece özel günlerde makyajla tüm bu sorunları gizleyebilirsiniz. Bir küçük hatırlatma, günün sonunda cildinizi çok iyi temizleyi unutmayın. Unutmamalıyız ki, cildimizde kalan makyaj artıkları ve kirler daha fazla sivilceye neden olabilir. Elbet bir gün sivilcelerimiz geçecek, bunun için moral bozmaya değmez.

Gelelim sivilce kapatma ve makyajla pürüzsüz bir cilde sahip olma makyajına. Yeni videolardan anında haberdar olmak için Youtube kanalıma abone olmayı ve sivilcelerle ilgili daha fazla video gelmesi için beğen butonuna tıklamayı unutmayın.

 


Makyajımda kullandığım ürünler;

Eos Lip Balm

Catrice Prime and Fine Eyeshadow Base

Makeup Revolution I Heart Chocolate

Zoeva 220 Luxe Grand Shader

Zoeva 227 Luxe Soft Definer

Zoeva 234 Luxe Smoky Shader

Mac Eye Brows Crayon – Spiked

The Balm Schwing Eyeliner

Benefit Porefessinal

Clinique Anti Blemish Solutions foundation

Ebelin Präzisions Make Up Ei

Catrice Allround Concealer

Real Techniques Detailer Brush

Benefit Boiing

Maybelline Fit Me Concealer

Essence All About Matt! powder

Real Techniques Powder Brush

Mac Cream Color Base Pearl

Zoeva 231 Luxe Petit Crease

Maybelline Rocket Mascara

Mac Powder Blush Prism

Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek

Benefit Hoola

Zoeva 109 Luxe Face Paint

Mac Powder Blush Melba

Mac Soft & Gentle

Zoeva 129 Luxe Fan

Manhattan 56V X-treme Last & Shine

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.