Buğulu göz makyajı – Ofis makyajı 4

Dramatik ve buğulu makyajlar hemen hemen her ortamda kullanılabiliyor. Gece için daha koyu renklerde kullanılırken günlük kullanımda daha açık renklerde tercih edildiğinde oldukça şık bir görünüm veriyor. Toprak tonlarında buğulu göz makyajını nude rujla kombinledim.

Son yıllarda smokey göz makyajı, buğulu göz makyajı, dramatik göz makyajı gibi bir çok isimle benzer makyajları görüyoruz. Harıl harıl nasıl yapılır? Kolay mı yoksa zor mu? diye araştırıp duruyoruz. Aslında çok kolay bir makyaj çünkü tek püf noktası var o da dağıtmak. Ne kadar dağınık o kadar iyi. Bir zamanlar derli toplu herşeyimiz düzgün olsun diye uğraşırken şimdi de ne kadar dağınık, ne kadar özensiz görünüyorsa o kadar güzel anlayışı moda.

Hafta boyunca şimdiye kadarki makyajlarımın hepsinden şaşırtıcı bir şekilde daha kısa sürede yaptığım bir makyaj oldu. Gelelim kullandığım ürünlere ve videoya.

Revlon Color Stay Foundation

Ebelin Präzisions Make Up Ei

Catrice All Matt Plus Shine Control Powder 010 Transparent

Real Techniques Powder Brush

Makeup Revolution I Heart Chocolate Palette

Mac 239 Eyeshadow Brush

Mac 217 Blending Brush

Manhattan Supreme Lash Volume & Care with Argan Oil

Mac Eye Brows Crayon Spiked

Makeup Revolution Blush Palette Sugar & Spice

Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek

Zoeva 129 Luxe Fan

Flormar Supermatte Lipstick 205

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.