Gül Kurusu Tonlarda Makyaj – Ofis Makyajı 5

Gül kurusu ya da pembesi renklerde makyajlar oldukça popüler. Özellikle romantik bir görünüme kavuşmak isteyenlerin kaçırmaması gereken gül kurusu tonlarda makyaj videosuyla sizinleyim. Bu makyaj en tembel günlerde bile kullanılabilecek 5 dk süren oldukça kolay ve makyaja yeni başlayanlara da uygun bir makyaj oldu.

Ofis makyajlarında sanırım zordan kolaya doğru gitmiş gibi oldum. Bu seferki makyaj oldukça basit. Yalnız alışırsanız sizi tembelliğe sürükleyecek türden. Bu kadar kolay olmasına rağmen bir o kadar da şık duruyor.

İlk gün “Gözde makyajı” yapmıştım. Şimdi ise “Beril makyajı” yapıyorum. Arkadaşım Beril’in günlük makyajını çok pratik olduğu için göstermek istedim. Ayrıca sezon modası gül kurusu tonlarda olması da bir ayrı güzel oldu. Siz onu “Bestmakeupfriends” isimli instagram hesabından tanıyorsunuz. (Hesap adını bir zamanlar “eglencegunlugu” olarak kullanıyordu.)

Gelelim kullandığım ürünlere;

Revlon Color Stay Foundation

Ebelin Präzisions Make Up Ei

Catrice All Matt Plus Shine Control Powder 010 Transparent

Real Techniques Powder Brush

Mac Eye Brows Crayon Spiked

Essence Brow  Set

Real Techniques Brow Brush

Maybelline Color Tattoo Creme de Rose 91

Real Techniques Deluxe Crease Brush

Artdeco Eyeshadow 30

Mac 239 Eyeshadow Brush

Benefit Hoola Bronzer

Zoeva 127 Luxe Sheer Cheek

Catrice Defining Blush 020 Rose Royce

Maybelline Rocket Mascara

Golden Rose Matte Lipstick Crayon 10

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.