NOTD: İlk Konad denemem

Bir kaç gün önce daha önce bahsettiğim Born Pretty Store siparişlerim geldi. Bu gün ilk konad denememi yaptım. Öncelikle Claire’s 59 numara ojeyi 2 kat sürdüm. Sürülüşü ve rengi güzel bir oje ayrıca hiç taşırmadan çok rahat bir şekilde sürülebiliyor. Daha sonra M71 diskindeki çiçek desenini kullandım. M71 diski aynı zamanda Hello Kitty diski diye de geçiyor.
İlk deneme için iyi olduğunu düşünüyorum ama daha çalışmam gerektiğinin farkındayım. Sıyıraç olarak konad sıyıracı yerine eski bir kredi kartı kullandığımda daha kolay yapabildim. Konad yaparken yine Born Pretty Store‘dan aldığım konad ojelerinden beyaz olanı kullandım.

2 thoughts on “NOTD: İlk Konad denemem

  • 18 Nisan 2011 tarihinde, saat 00:05
    Permalink

    Çok güzel olmuş 🙂
    Konad ojelerinden memnun musun bana sanki beyazlığı olmamış gibi geldi.

    Yanıtla
    • 18 Nisan 2011 tarihinde, saat 09:57
      Permalink

      Ojelerden çok memnun muyum bilmiyorum :S Yapması biraz zor ve sanki hızlı kuruyor gibi geldi ama ben mi henüz yapamadığım için yoksa ojeler mi problemli bilemiyorum. Gerçek konad ojesi alıp kıyaslama yapmayı planlıyorum. Haklısın tamamen beyaz olmadı çiçekler. Zamanla öğrenip sorunun bende mi yoksa oje de mi olduğunu anlayacağız 🙂

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.