Sevgililer gününe özel

14 şubat sevgililer gününe az kaldı. Herkes sevgililer gününde ne giysem, saçımı nasıl yapsam telaşında işte benden de size bir manikür önerisi. Çekilişimdeki hediyelerden birisi olan Essence 41 very berry ojeyi kullandım. Çok güzel bir pembe ve üstelik sadece orta kalınlıkta tek kat sürdüm. Tüm diğer Essence ojeleri gibi çabuk kuruma özelliği var. Üzerine ise kalpler ve 1 tane ayıcık çizdim. Bu desenleri daha önce bahsettiğim Born Pretty Store dotting tools (noktalama araçları) kullanarak yaptım.Kalpleri yapmak çok kolay. Sadece bir kaç nokta koyarak yapabilirsiniz. Öncelikle biraz büyük bir uç ile sağa ve sola birer nokta yapın sonra da ikisinin ortasına doğru aşağıya bir tane daha. Daha sonra biraz daha küçük uçlu noktalama aracını alın ve üç noktanın etrafında boş kalan yerlere kalp şeklini tam verecek şekilde noktalar yapın. İşte bu kadar basit. Kalpleri yaparken Flormar nail art na01 beyaz ojeyi ve Flormar 404 kırmızı ojeyi kullandım. Ayıcık için ise Essence 80 icy princess gri simli oje, Flormar supershine 05 pembe oje ve ayıcığın gözlerinde ise P2 570 so cool lacivert ojeyi kullandım. Nasıl olmuş?
Bu arada çekilişime hala katılmadıysanız buradan katılıp bu tasarımda kullandığım pembe ojeye sahip olma şansını yakalayabilirsiniz.

3 thoughts on “Sevgililer gününe özel

  • 12 Şubat 2012 tarihinde, saat 15:16
    Permalink

    Zemindeki renk çok hoşmuş

    Yanıtla
    • 12 Şubat 2012 tarihinde, saat 15:49
      Permalink

      Evet haklısın, ben de çok beğendim.

      Yanıtla
  • 14 Şubat 2012 tarihinde, saat 00:44
    Permalink

    Çok güzel olmuş canım. Bu arada sevgi günün kutlu olsun 🙂

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.