Nageldesign Deutschland

.::International Post::.

In Germany, you can obviously feel the passion of UEFA Euro 2012. Every where is full of German flags and its colors. People are getting together to watch football games. I also participated this and made my own nail design. I used Essence 95 wanna be your sunshine as a base color. Then, I completed it with Flormar 404 and Flormar 313. I used my new nail brushes from Born Pretty Store. I really liked them. It is very easy to make a good designs with them. Continue Reading…

Almanya’da UEFA Euro 2012 heyecanı doruklarında yaşanıyor. Her yer Alman bayrakları ve onun renklerinde ürünlerle dolu. Neredeyse her gece herkes toplanıp maçları beraber izliyor. Ben de bu akıma uyup kendi tasarımımı yaptım. Öncelikle taban rengi olarak Essence 95 wanna be your sunshine kullandım. Üzerinde de Flormar 404 ile kırmızı ve Flormar 313 ile siyah dalgalı çizgiler yaptım. Bu çizgileri yaparken Born Pretty Store’dan bana son gönderilen nail art fırçalarını kullandım. Bunlarla çizim yapmak kesinlikle çok kolay oluyormuş. Çok beğendim.

Use my Born Pretty Store  %5 discount code: GOZDEW21

Alışverişlerinizde benim Born Pretty Store indirim kodumu kullanabilirsiniz: GOZDEW21

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.