Bride’s Nails

 

Bir önceki nail artımı çok yakın bir arkadaşımın düğünü için yaptığımı söyleyerek söze başlamıştım o zaman bu nail artı da o arkadaşım için, gelin için yaptığımı belirterek başlıyorum. Bir gün arkadaşım bana internette bulduğu bir nail artın fotoğrafını attı ve “Buna benzer bir şey yapabilir misin?” diye sordu. Gönderdiği fotoğraf aslında oldukça basit ve pek de estetik değildi. Kalınca bir frenç üzerine az simli bir oje sürülmüş ve frenç kısmına ten rengiyle C harfi ile salyangoz kabuğu şekline benzer bir şeyler çizilmişti. Kaç yıllık arkadaşım ve onun zevkini de çok iyi tanıyorum. Daima şık, abartıya kaçmadan güzel giyinen ve çok da bakımlı bir kızdır. Tamam ben bir şeyler düşünüp sana geri dönerim diyerekten o günlük konuyu kapattım.

Benzer bir desende konad diskim var mı diye araştırırken daha zarif dantel desenlerim olduğunu fark ettim. Hemen içlerinden bir kaç tanesini seçip yolladım. Sonrasında hararetli bir beyin fırtınası başlattık ve sonunda böyle bir şey hayal ettik. Önce ben aynı nail artı kendime yapıp ona fotoğrafını attım. Gelen cevap ise “İşte bunu istiyorum!” oldu. Düğünün yıldızı, o gece herkesin gözünün üzerinde olacağı prensesin güzelliğinde benim de bir katkım olacak olması ne kadar da harika bir duyguydu 🙂 .

Düğünden 1 gün önce tüm o telaşın arasında zaman bulup fotoğraftaki tırnakları yaptık. Maşallah o kadar güzel oldu ki, nazar değecek diye korktum. Peki bu şahane tasarımı nasıl yaptım?

Aslında oldukça kolay. Öncelikle klasik frenç manikür yapıyoruz. Bunun için Flormar 319 ve Flormar 300 tabiki en temel ojeler. Taban rengi Flormar 319 rakı beyazı, tırnak uçlarında ise Flormar 300 beyaz kullandık. Üzerine ise Born Pretty Store M71 stamping nail art diskindeki dantel desenini Essence nail art stampy polish 001 stamp me! white isimli beyaz ojeyi kullanarak yaptım. ( Eğer Born Pretty Store’dan alış veriş yapmak isterseniz %10 indirim kodu olarak YAPX31 kullanabilirsiniz.)

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.