Innsbruck Österreich – Vlog

 

 

Bu sefer her zamankinden farklı bir konumuz var. Şimdiye kadar hep nail art, kozmetik vs konularında paylaşımlar yaptım. Bu sefer gezelim görelim ve eğlenelim konulu bir günümü sizinle paylaşmak istiyorum.

Bu cumartesi günü için buluşup bir kahve içelim planları yaparken tamamen spontane bir şekilde 1 gün öncesinden günübirlik bir gezi yapmaya karar verdik. Hedefimiz Avusturya’nın Innsbruck şehri oldu. Trioler eyaletinin baş kendi olan bu küçük sevimli şehirde biz çok eğlendik. Dört bir yanı Alp dağlarıyla çevrili bir kış sporlarının gözde mekanlarından olan bu şehrin, şehir merkezi de çok güzeldi. 4 kız; Sena, Hilal, Cansu ve ben sabah erkenden kalkıp yola çıktık. Saat 9:30 da otobüsümüze bindik ve Innsbruck’a doğru giden 2:30 saatlik yolculuğumuz başlamış oldu. Şansımıza hava da sıcaktı yaklaşık 15 – 16 derece falandı. Turistik mekanları gezerken bol bol gülüp eğlendik ve kısa videolar çektik.

Almanya’dan Avusturya’ya geçtik ama bizim için değişen hiç bir şey yoktu. İnsanların şiveleri Bavyera şivesini andırıyor ve zaten dil Almanca olduğu için sanki hala Münih’temiş gibi hissettik. Meşhur Goldenes Dachl ( Altın çatı) gibi mimari yapıların yanı sıra, yöresel lezzetleri  Goldenes Dachl Gasthaus in der Altstadt  restorantında tattık. Tabiki meşhur  Zirben Likör’ü de denemezsek olmazdı.

Neler yaptık? ve neler gördük? merak ediyorsanız, vidyoyu izleyebilirsiniz. 4 kız bir araya gelince kahkaha eksik olmadığı gibi çekim hataları daha bir eğlenceli oluyor. Vidyonun sonuna doğal olarak onlar da eklendiler.

Umarım siz de beğenmişsinizdir. Eğer beğendiyseniz Youtube üzerinden vidyonun altındaki “beğen” butonunu tıklamayı ve daha fazla vidyo için kanalıma abone olmayı unutmayın. Yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.