İzmirli bloggerlar kış buluşması

 

2014 yılının sonuna doğru yavaş yavaş gelmek üzereyiz. Yılbaşına topu topu 2 ayımız kaldı. Yazın İzmirli Bloggerlar olarak çok küçük bir buluşma gerçekleştirmiştik ve birlikte muhteşem zaman geçirmiştik. En önemlisi ise bizimle benzer ilgi alanlarına sahip yeni arkadaşlar edinmiştik. 2014 yılını uğurlarken yine böyle küçük bir buluşma yapalım diyoruz.

 

Bir önceki sefer gizli gizli organize olmaya çalışmıştık. Bu sefer İzmir’de yaşayan ya da Aralık ayının son haftalarında İzmir’de olan makyaj, kozmetik, moda vs. konularında paylaşım yapan tüm blogger, instablogger, vlogger ya da diğer online platformlarda aktif olan ve kaliteli paylaşım yapan herkesi aramızda görmek istiyoruz.

 

Amacımız tanışmak ve birlikte zaman geçirip bilgi alışverişinde bulunmak. Malesef sırf sponsorlardan hediye toplamak amaçlı katılım yapanlar olduğunu bildiğimiz için özel bir sponsor bulma çabamız olamayacak. Eğer sponsor olmak isteyen firma / firmalar olursa ve ya ben şu firma ile iletişime geçerim kızlar diyen blogger arkadaşımız olursa seve seve kabul ederiz.

 

Peki nasıl organize olacağız? Katılmak isteyen herkesten izmirlibloggerlar@gmail.com adresine kendilerini tanıtan ve paylaşım yaptıkları platformun linki olan bir email bekliyoruz.  Daha sonra sizi hepimizin dahil olduğu bir mail grubuna ekleyeceğiz. Böylece, hem kendi aramızda kolaylıkla iletişim sağlamış olacağız hem de ilerideki organizasyonlarımız için hepimize kolaylık olacak. Yalnız mail adresinizin tercihen gmail ya da hotmail dışında bir uzantıya sahip olması gerekmektedir. Çünkü hotmail hesaplarında Google Groups malesefki çalışmıyor.

 

Buluşma 20 – 30 Aralık 2014 tarihleri arasında daha sonra duyuracağımız çoğunluğumuza uyan bir tarihte olacak. Tarih, saat ve mekan gibi detayları mail yoluyla herkese bildireceğiz. Bu daveti aramıza katılabileceğini düşündüğünüz arkadaşlarınızla paylaşmaktan çekinmeyiniz.

 

Şimdiden çok güzel bir buluşma olacağından eminiz ve sizi aramızda görmek için sabırsızlanıyoruz.

 

Gözde, Beril ve İrem

www.gozdeokul.com

instagram: @gozdeokulcom ve @eglencegunlugu

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.