Hiking ve doğa yürüyüşü – Tegernsee & Schliersee – Vlog

 

Geçen haftasonu pazar günü havayı güneşli bulunca kendimizi doğaya attık. Sabah erkenden trene atlayıp kısa bir tren yolculuğunun ardından Tegernsee isimli göle geldik. Mükemmel bir doğal güzellikle beraber hem gezdik hem de manzaranın tadını çıkardık. Haftasonları şehrin gürültüsü ve kirli havasından uzaklaşmak için bu tarz geziler insanın haftaya güzel başlamasını sağlıyor. Tegernsee’den Schliersee’ye kadar hiking adı verilen doğa yürüyüşü yaptık.

Gezimizde sadece muhteşem doğa manzarasının tadını çıkarmakla kalmadık resmen dört mevsimi bir arada yaşadık. Ormanda yürüdük, dağ manzarasıyla yanımızdaki yiyecekleri yedik ve piknik yaptık. Sonrasında işe karların içinden yürüdük hatta dize kadar kara saplandık. Gezimizi Schliersee isimli gölde noktaladık. Yine geldiğimiz trenle evimize geri döndük. Bu eğlenceli günü sizinle paylaşmak için küçük bir video çekmeyi de ihmal etmedim. Sizi manzaranın güzelliği ve en eğlenceli dakikalarla başbaşa bırakıyorum.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.