MAC koleksiyonum ve MAC ürünleriyle makyaj

Bugün MAC markasına ait ürünlerden konuşuyor olacağız. MAC ürünlerinin kalitesini ve kalıcılığını çok beğeniyorum. Geçenlerde makyaj malzemelerimi düzenlerken MAC markasına ait bir çok ürünüm olduğunu fark edince hemen bir koleksiyon videosu yapmalı diye düşündüm. Ben ürünleri elime, koluma falan sürüp, rengi de işte böyle diye göstermektense bir makyajda kullanarak göstermeyi tercih ediyorum. Böylece hem ürün ve kullanımı hakkında aynı anda bilgi sahibi olabilmek mümkün. Makyaj dediysek demekki bir video gelmeli değil mi? Hemen tüm ürünleri önüme koydum ve olabildiğince elimdeki MAC ürünlerinden başka marka ürünler kullanmaya çalışınca ortaya bu makyaj çıktı.

Fark ettim ki elimde koyu, biraz gotik bir gece makyajı yapmak için malzemeler varmış. 🙂 Smokey dediğimiz dumanlı göz makyajını da kolay bir şekilde yapmayı bu videoda bonus olarak gösteriyor olabilirim. Videoya geçmeden önce elimdeki tüm MAC ürünlere göz atalım ve daha fazla bekletmeden sizi video ile başbaşa bırakayım.

Matchmaster SPF 15 Foundation

Pro Longwear Paint Pot – Painterly

Eye Shadow – Beauty Marked Velvet

Powder Blush – Prism Matte

Mac 217 Brush

MAC 239 Brush

Cream Color Base – Pearl

Eye Brows Crayon Spiked

Studio Careblend Pressed Powder – Light Plus

Powder Blush Melba Matte

Mac 129 Brush

Matte – Russian Red

Satin – Film Noir

Mineralize SPF 15 Foundation

Prep + Prime – Face Protect Visage SPF 50

Powder Blush Desert Rose Matte

Bronzing Powder Solar Riche

MAC 187 Brush

Benim kullandığım ürünlerden sizde de var mı? Bana kendi kullandığınız ürünlerden önerebileceğiniz ürünler mi var? Hepsini yorum olarak bekliyorum.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.