NOTD: Kan Kırmızı ve Protez Tırnak

Bu gün oje olarak Alix Avien 121 kullandım. Kırmızısını çok beğendim ve fark ettim ki uzun zamandır kırmızı oje sürmemiştim. Son zamanlarda hem çok yoğun olduğum için hem de tırnaklarım kırıldığı ve kesmek zorunda kaldığım için pek yazı yazamadım. Sürekli kırılan tırnaklar çok canımı sıkıyor. Bir ara ne güzel, tırnaklarım uzamıştı ama yine yine kırılmaya başladılar. Buna çözüm olarak işinde gerçekten başarılı olduğunu düşündüğüm bir yere gittim. 2 senedir bir hocam orada tırnaklarını yaptırıyormuş. O zaman detaylara geçiyorum;
Öncelikle tırnaklarımdaki ojeleri sildiler. Silindir uçlu bir alet ile hafifçe tırnaklarımın üstü törpülendi. Bu işlem tırnağımı inceltmedi ya da tırnağıma zarar vermedi. Çünkü sadece üstteki parlaklığı alındı. Daha sonra tırnak uçlarıma takma tırnak gibi tırnak uçları yapıştırıldı. Ellerim cadı ellerine benzediler diyebilirim. Sonra istediğim boyda kesip, o takılan tırnakların da üstü törpülendi. Akrilik sistem uygulanacağı için tırnaklarımın üstüne bir fırçayı önce sıvı bir şeye batırıp sonra toza batırdıkları koyu kıvamlı akrilik maddesinden sürüldü. Yine yüzey düzleştirilmesi yapıldı. Son olarak parlaklık vermesi için top coat sürüldü. Ben naturel görünümlü yaptırdım. Üzerine oje sürülmesini isteyip istemediğimi sordular. Ben de istedim ve kırmızıyı seçtim. Kırmızı Alix Avien 121 sürüp üzerine top coat sürüldü. Ayrıca tırnak etleri için bakım olması için cuticule oil sürdüler. Benim evde cuticule oil olmadığı oradan resimdekini aldım. İzmir’de Ludo Tırnak Center‘da yaptırdım.

Önce ve sonra fotoğraflarım;

Önce:

Sonra:
Sizce nasıl olmuş?

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.