NOTD: Buz / Bebek mavisi ve Konad

Son zamanlarda sürekli mavi ojeler sürüyorum. Sanırım bu buz mavisi ya da bebek mavisi 423 numaralı oje Flormar’ın yeni çıkardığı bir oje. Geçenlerde bir arkadaşım almış ve beğenmediği için bana verdi. Oysa ben çok beğendim. Tabi konadsız düz renk oje olmazdı. Hemen üzerine Born Pretty Store‘dan aldığım M39, M71 ve M14 disklerinden desenler yaptım. Daha önce de belirttiğim gibi ince çizgili desenleri yaparken biraz zorlanıyorum. İşaret parmağımdaki deseni şaşırtıcı bir şekilde 1 kerede damgaya aktarıp yaptım ama yüzük parmağımdaki için biraz uğraştım.
Diskten deseni damga ile alırken hızlı olmak ve fazla bastırmamak gerekiyor yoksa desen diskten damgaya geçemiyor. Özellikle ince çizgileri olan desenlerde el alışkanlığı baya önemli. Sizin bu konuda bir tavsiyeniz varsa benimle paylaşabilirsiniz.
Ayrıca geçenlerde orjinal konad diskleri olan bir siteye bakarken dikkatimi çekti, Born Pretty Store’dan aldığım bazı disklerin numaraları ile konad’taki numaralar farklı. Bunları ayırt etmek için nasıl bir çözüm bulabilirim bilmiyorum. Belki yakın zamanda elimdeki disklerin birer fotoğrafını paylaşarak bu sorunu kaldırırım.

6 thoughts on “NOTD: Buz / Bebek mavisi ve Konad

  • 8 Haziran 2011 tarihinde, saat 18:26
    Permalink

    böyle bir ojesi olduğunu bilmiyordum nerde nasıl hemen almalıyım :)))

    Yanıtla
    • 8 Haziran 2011 tarihinde, saat 19:04
      Permalink

      Flormar standından alınmış. Arkadaşım bana rengi ilk söylediği zaman internette arama yaptım ama bulamadım. Tahminimce çok yeni 🙂

      Yanıtla
  • 8 Haziran 2011 tarihinde, saat 19:17
    Permalink

    ya bu renk yoktu ama geçen hafta kioskta ki yeni ürünlerin arasında :/

    Yanıtla
  • 12 Haziran 2011 tarihinde, saat 21:56
    Permalink

    Çok güzel bir renk. senden gördüm bende aldım (:

    Yanıtla
    • 12 Haziran 2011 tarihinde, saat 22:15
      Permalink

      🙂 İyi yapmışsın çok severek kullandım bu rengi. Sitende yazıdığın son yazıda benim de yeni aldığım ve ya almam gereken diğer renkleri gördüm 🙂 Sanırım tekrar gidip bir sürü oje almam lazım.

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.