Yaz geldi

Geç yazılan yazılarıma hızla devam ediyorum. Son günlerde fazla sık sık yazı yazmaya başladığımın farkındayım. Böyle uzun süre yazı yazmayıp sonra bir sürü yazmak biraz kötü oluyor aslında ama bu seferlik böyle olsun. Bu tam yaz ojesi oldu bence. Daha önce sürdüğüm ama bir türlü beğenemediğim için hemen sildiğim Flormar supershine 41 sarı ojeyi tekrar sürdüm. Aslında çok güzel bir renk ve bir çok blogta da çok beğenildi. Neden ben kendimde beğenemedim anlayamadım ama bu sefer beğendim. 🙂 Born Pretty Store’un yeni 16’lık disk setinden aldığım M78 diskinden sanki başak tarlasına benzer bir desen. Bu setten almanızı kesinlikle öneririm çünkü şimdiye kadar yapamadığım hiç bir deseni olmadı. Diğer diskler hem konad’ın birebir aynısı değildi hem de bazı desenleri yapamıyordum. Bunlar konad ile aynı ve yapılması kolay 🙂 . 
Konad yaparken oje olarak ise Born Pretty’den aldığım konad  ojelerinin yeşilini kullandım. Fotoğrafları güneşli havada çektim. Artık yaz arka planı olarak yeşil çiçeklerin üzerinde çekilmiş tasarımları göreceksiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.