iPhone 4 Bumper Case

…Scroll down for English…
iPhone 4 bumper case kullanıyorum. Şimdiye kadar  kullandığım 2. bumper case’de resimdeki gibi bozulmuş durumda. Yaklaşık 3 ay sonrasında bu hale geldiğini söyleyebilirim. Bundan öncekinin de Power tuşu çıkmıştı ve yapıştılamıyordu. Onu 4-5 ay kadar kullanmıştım. Tabiki bu orjinal değil yan sanayi o yüzden pek dayanıklı olmaması normal karşılanabilir. Orjinal iPhone 4 bumper case kullanınca böyle sorunlar yaşanıyor mu? Tecrübelerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim 🙂 .
——– o ——–
I am using Bumper Case for my iPhone 4. Until now, I used 2 fake iPhone Bumper Cases. This is the 2nd one which you see in the photo. I only used it for 3 months. The previous one had a different problem. After using 4 or 5 months, It’s Power button broke down and it was impossible to fix it. What are your experiences with iPhone 4 bumper cases? If I use the orijinal one, will I experience this kind of problems? Please share your experiences with me 🙂 .

2 thoughts on “iPhone 4 Bumper Case

  • 14 Aralık 2011 tarihinde, saat 20:28
    Permalink

    iphone 4s icin case ararken more-tr’deki kiliflari kesfettim, ozellikle linear case ve neo hybrid case cok guzel, cubic case de harika. linear ve cubic aldim daha gelmedi ama en yakin zamanda deneyip sana haber veririm =)

    Yanıtla
  • 15 Aralık 2011 tarihinde, saat 00:46
    Permalink

    2 gün önce Apple Store’a gittim. Oradakinlerle konuştum ve orjinal üründe böyle bir sorun olmayacağını olsa bile 1 sene garantili olduğu için hemen yenisini alacağımı söylediler. Hatta en son satın alırken konuştuğum adamın da Türk olduğunu öğrendim. Kendi iPhone 4s’ini gösterdi ve şimdiye kadar hiç bir bumper case’de böyle bir şey yaşamadığını falan anlattı. Bakalım orjinal de neler olacak 🙂

    Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.