Pembe – Beyaz

Uzun zamandır pembe oje sürmediğimi fark ettiğimde hemen yeni ojelerden pembe birini denedim. Çok çok tatlı bir pembe H&M Paradies Pink. Malesef üzerinde numara yazmıyordu. İşin komik yanı arkasını çevirdiğimde “Made in Turkey” yazısını görmem oldu. Acaba hangi markaya yaptırmışlar? 2 kat ojeyi kolaylıkla sürdüm. Minicik bir şişede olan bu oje kullanılmaya kıyılamayacak cinsten. Bilmiyorum ben pembeyi severim diye mi çok sevdim yoksa gerçekten mi çok güzel. Bunun üzerine Essence 001 stamp me white  isimli oje ile M64 diskindeki deseni uyguladım. Bu beyaz stamping nail art ojesi de benden tam not aldı. Karşılaştırma yapmak gibi olacak ama Born Pretty Store’dan aldığım baskı ojelerinin beyazını hiç beğenmemiştim. Çünkü hiç bir zaman böyle tam bir beyaz olmuyordu. Beyaz konad ojesi arıyorsanız, kesinlikle bu iyi bir seçim.

2 thoughts on “Pembe – Beyaz

  • 22 Aralık 2011 tarihinde, saat 02:22
    Permalink

    ojene bayıldım
    essenceyi burada hiçbir yerde bulamıyorum
    bana da beklerim
    ojesandigi.blogspot.com

    Yanıtla
    • 22 Aralık 2011 tarihinde, saat 17:31
      Permalink

      Bildiğim kadarıyla Essence Türkiye’de satılmıyor 🙁 Ancak internetten falan ulaşılabiliyor fakat emin değilim ben de hiç görmedim.

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.