Galaxy nails

Son zamanların en moda tasarımlarından birisiyle karşınızdayım. Yapması oldukça kolay ama görüntüsü çok havalı değil mi? Bu tasarımı yaparken kullandığım ojeler şöyle;  Flormar 313 siyah, Flormar 354 beyaz simli, Flormar nail art NA01 beyaz, Essence 63 think pink pembe , Essence 51 yellow mellow sarı, P2 570 so cool mavi. P2 ojeyi bu gün yeni aldım. Çok çok güzel bir maviymiş en kısa zamanda deneyeceğim. Galaxy tasarımı için küçük bir parça süngere de ihtiyacınız var.

Öncelikle base coat ( base coat ojeniz yoksa en azından şeffaf oje) sürüyoruz. Yoksa siyah ojeyi silmek zor olacaktır. İlk renk olarak tek kat Flormar 313 sürdüm. Daha sonra sırasıyla beyaz, pembe, sarı, mavi oje ile sünger tekniği uyguladım. Dotting tool yardımıyla beyaz noktalar yaptım ve son olarak Flormar 354 beyaz simli ojeyi ışıltı vermesi için sürdüm. Yapımı detaylı açıklayamadım çünkü anlatması o kadar kolay olmuyor. Eğer isterseniz, uygun bir zamanda vidyo çekerek yapımını anlatabilirim.

2 thoughts on “Galaxy nails

  • 6 Şubat 2012 tarihinde, saat 23:52
    Permalink

    şahane olmuş! bayılıyorum galaxy manikure. usenmeyip denemem lazım 🙂

    Yanıtla
    • 7 Şubat 2012 tarihinde, saat 00:14
      Permalink

      Kesinlikle denemelisin ayrıca sandığından çok çok daha kolay 😀

      Yanıtla

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.