Yeni bittiler #2

İkinci yeni bittiler yazısıyla karşınızdayım. Aslında bunlardan başka bitenler de olmuştu ama boş bulunup attım falan anlayacağınız unuttum işte. Lafı çok uzatmadan ürünlere geçiyorum. Kısa kısa hepsini tanıyalım.
1- Balea krem duş jeli: Cildi yumuşak yapan güzel bir duş jeliydi fakat içinde paraben vardı. Aynı markanın başka bir duş jelini aldım ve içeriğinde paraben yok. Fakat koku olarak bunu daha çok beğendiğimi söyleyebilirim. Hemen köpük köpük olan bir ürün.
2- Adidas deodorant: Benim yıllardır vaz geçemeden kullandığım bir deodorant. Ne alerji yapıyor ne bir şey. Kokusu da çok kalıcı. Her zaman yedeğini bulundururum.
3- Fa roll-on: Son zamanlarda favorim bu. Hoş bir kokusu var. Sanırım şuanda 3. şişeyi kullanıyorum.
4- Avon saç serumu: Saçlarımı düzleştireceğim zaman kullandığım bir ürün. Isının saça zarar vermesini önlüyormuş. Çok fön çekmediğim için yararını gördüm ya da görmedim diyemiyorum.
5- Ebelin asetonsuz oje çıkarıcı: Kesinlikle memnun kalmadığımı söyleyebilirim. Açık renk ve kolay çıkan ojeleri çıkartıyor ama koyu renkler ve simlilerde malesef sınıfta kalıyor. Zaten pompalı şişesini denemek için almıştım. Pompalı şişe gerçekten kullanışlı oluyormuş. İçine başka aseton koyup kullanabilirim.
6, 7 – Balea Şampuan ve saç kremi: Şampuanın esas kutusunu atmışım o yüzden seyahat boyunun fotoğrafını koydum. Daha önce bunlarla ilgili oldukça fazla yorum yaptım. Diğer yazılarıma bakabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.