Born Pretty Store Gifts and Essence 128 let’s get lost

—::*Türkçe*::—
Tamamen sade görünen bir manikür ama karanlıkta ben buradayım diye bağıran bir manikür yaptım. Essence 128 let’s get lost mavi ojeyi kullandım. Sürülüşündeki kolaylık ve hızlı kuruması çok hoşuma gitti. Zaten Essence’ın tüm ojeleri bu özelliğe sahip ve uygun fiyatlı. Üzerine de Born Pretty Store’dan hediye olarak gönderilen karanlıkta parlayan ojeyi sürdüm. Yalnız bu ojeyi sürünce görünüp biraz matlaşıyor ama yinede bayıldım. Karanlıkta hiç bir şey göremesem bile ellerim ben buradayım diyor. Ayrıca bu oje de çok çabuk kuruyor. Bir de minik telefon süsüm var. O da çok sevimli. Oje’yi satın almak için buraya, sevimli kediciği satın almak için buraya tıklayabilirsiniz. Satın alırken benim %5 indirim kodum “GOZDEW21” ile alışverişinizi ucuza getirebilirsiniz.
 —::*English*::—
Today I have very simple but “glow in dark” nails. I used Essence 128 let’s get lost. It is very easy to use and dries very fast like all other Essence nail polishes. As a top coat, I applied Born Pretty Store fluorescent nail polish. I really like it. It makes my nails a little bit matte but dries very fast. I also have cute kitty as a gift from Born Pretty Store. If you want to buy nail polish you can click here and to buy kitty click here. Don’t forget to use my %5 discount code “GOZDEW21”.
Fotoğraf makinem malesef karanlıkta bu mükemmel görüntüyü çekemedi 🙁
I am sorry, my camera couldn’t take this amazing scene in dark 🙁

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.