Christmas Nails

—::*English*::—

Red is the color of Christmas without any doubt and also Christmas tree and snowman are some popular symbols of it. Thus, I decided to use them in my nail design. As a base color I used CH Nail #1 nail polish which was a gift from Born Pretty Store (BPS). This color is a real Christmas red. While creating my design on my thumbnail I used nail tape from BPS. I taped my nail and applied Flormar 392 grey glittery nail polish, Flormar golden glittery nail polish and a little bit Essence 67 make it golden. After it dries, I removed the tape carefully. For my other nails, I applied the designs from Konad M37 disk with essence white stamping nail polish. Later, I applied a thin layer of grey glittery nail polish to them too. Finally, I used CH Nail fluorescent nail polish as a top coat to create an attractive looking at night. You can use this design too. Merry Christmas and Happy New Year!

PS: Links to the products will be provided as soon as Born Pretty Store website starts to work properly again.

—::*Türkçe*::—
Christmas ya da Noel dediğimiz zaman akla gelen ilk renk kırmızıdır.  Tabiki çam ağacı olmadan da christmas düşünülemez. Mevsimlerden kış ve bu nedenle de kar gelir aklımıza. Ben de bu temaya uygun bir tasarım yapmak istedim. Taban rengi olarak Born Pretty Store’dan hediye olarak gelen  CH Nail 1 nolu çok canlı bir kırmızı oje kullandım. Baş parmağıma yine Born Pretty Store’dan aldığım tırnak bantlarını çapraz yapıştırdım ve üzerine simli ojeler sürdüm. Bu ojeler Flormar 392 gri simli oje ve Flormar sarı simli oje ve biraz da Essence 67 make it golden. Bu ojeler tamamen kuruduktan sonra ise dikkatli bir şekilde bantları çıkarttım. Diğer tırnaklarıma ise Konad M37 diskinde bulunan desenlerden Essence beyaz konad ojesini uygulayıp üzerine gri simli ojeden çok ince bir tabaka sürdüm. En son ise geceleri dikkat çekici bir görünüme sahip olmak için Born Pretty Store CH Nail karanlıkta parlayan ojeyi kullandım. Sadece Noel için değil, yeni yıl partisi için de uygun bir tasarım olduğu için yılbaşı gecesi de kullanabilirsiniz. Herkese mutlu, sağlıklı ve güzel yıllar dilerim.
Not: Ürünlere linkler Born Pretty Store sitesi tekrar düzgün olarak sayfaları açmaya başlayınca eklenecektir.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.