Geleceğin ojesi “gel nail polish” mi?

Gel nail polish yani jel ojeler aslında çok yeni bir kavram değil ama gittikçe popülerleşiyor. Bunun öncüleri CND Shellac ve OPI Gelish. Normal ojelerle jel teknolojisini birleştirip hem kalıcı hem parlak hem de kolay uygulanabilirliğin yanında tırnağa zarar vermemesiyle ünlü bu ojelere ilgi her geçen gün artmakta.

 

Birçok firma “gel look nail polish” adı altında jel gibi parlak ve kalıcı ama normal ojeler üretmeye çoktan başladı bile. Sonuçta bunlar sadece normal ojeler. UV ya da LED teknolojisiyle birleştirilmiş değiller. Geçtiğimiz aylarda Essence gel nails at home sloganıyla evde kolay yapılabilir ve peel off yani soyularak çıkan jel ojeleri piyasaya sürdü. Sadece Essence değil Anny gibi birçok marka da kendi LED lambasıyla gel ojesi çıkardı.

 

Görünen o ki Essie de aynı trende uymuş. Instagram hesabında Essie LED gel nail polish diye duyuru yaptı bile. Essence ve Anny’nin aksine CND Shellac ve OPI Gelish gibi Essie de salonlara yönelik bir koleksiyon hazırlanış görünüyor.

 

Tüm kitler prensip olarak aynı şeyleri barındırıyorlar. Cleanser, Base coat gel, color gel,  top coat gel, LED lamba ve gel polish remover.

 

Bu gelişmelere göre acaba ileride Flormar, Pastel, Golden Rose ve diğer markalar da ev kullanımı için jel oje çıkarak mı? diye düşünmeden edemiyorum. Belkide ileride normal oje yerine tüm ojeler bu şekilde bile olabilir.

 

 

 

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.