Let it snow! (video)

Bu aralar tek düşündüğüm “ayyy bu gün hava çok soğuk, kalın giyinmeliyim” olduğu için her iki kelimemden birisi kış ve soğuklar oldu. Dolayısıyla sonbahar manikürlerini atlayıp direk kışa geçtim. Galiba bu yüzden son zamanlarda sürekli kış temalı paylaşımlar yapıp soğuktan bahsediyorum. Bu seferki nail artım gradient ya da ombre tekniğinin stamping yani damgalama yöntemiyle birleşmesinden oluşuyor. Stamping nail art bu tekniğin öncülerinden Konad firmasının adıyla da biliniyor.

İki farklı tonda mavi oje kullanarak bu açıklı koyulu geçisi sağladım. Base coat olarak Essie all in one base ojesini kullandım ve sonra iki kat açık mavi p2 color victim 622 remember me rengini sürdüm. Kuruduktan sonra bir makyaj pamuğu yardımıyla renk geçişi efektini vermek için aynı renk ve koyu mavi p2 color victim 570 so cool rengini uyguladım. Bu geçişi yapmak için iki renk üst üste çizgi halinde pamuğa sürülüyor ve tırnağın üzerine pıt pıt yapar gibi dokunduruluyor. İstenilen koyuluk sağlanıncaya kadar bu işlem tekrarlanıyor. Yapımı çok kolay olan bu efektin temizlenmesi de bir o kadar sinir bozucu. Tırnağın etrafındaki taşan ojeyi silmek baya bir sabır istiyor.

Son olarak sıra geldi kar tanelerini yapmaya, bunun için bana Born Pretty Store’dan hediye gelen QA086 diskindeki deseni kullandım. Bu deseni yapmak için Essence 001 stamp me white ojeyi kullandım. Ojeyi desenin üzerine sürüyorum ve sıyıraç yardımıyla fazlasını atıyorum. Uzun zamandır sıyıracımı kaybettiğim için eski bir kredi kartı kullanıyorum. Hatta bence kredi kartıyla daha kolay sıyırılıyor. Damgalama aletini alıp desenin üzerine bastırdığım zaman desen damgaya geçmiş oluyor. Damgadaki deseni de istediğim yere bastırarak kar tanelerini tırnaklarımın üzerine konduruyorum.

Konad ürünlerini Born Pretty Store’dan almak isterseniz “YAPX31” kodunu kullanarak %10 indirimle alabilirsiniz. Şimdiye kadar bu siteden gerek kendi satın aldığım ürünlerden gerekse hediye gelen ürünlerden çok memnunum. Hem fiyatları uygun hem de kaliteliler.

Instagram üzerinde bu yazı yazmadan önce fotoğrafı paylaştığım zaman videosu istenmişti. Ben de sizin için hemen hazırladım. Uygulamalı anlatımı için aşağıdaki videoya buyurun.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.