OPI Alpine Snow

Kim bilir ne kadar uzun zamandır düz oje sürüp tanıtımını yapmıyorum. Açıkçası bana çok sıkıcı geliyor. En azından kıyısına köşesine bir çizgi çekmeliyim minik bile olsa nail art yapmalıyım diye düşünüyorum. Hafta içi işe giderken falan zaten çoğunlukla düz sürmek zorunda kaldığım içindir belkide. Yeni aldığım ojelerimden ilk olarak beyaz olanını denemek istedim. Nail art yaparken taban rengi olması için uzun zamandır güzel bir beyaz oje arıyordum ve artık arayışım sonlandı. Harika ötesi, muhteşem bir oje buldum. Normalde çok pahalı bir marka olduğu için 1-2 gün süreceğim oje için değmeyeceğini düşünüyordum. Ben uyguna aldım ama sürekli kullanılacak bir oje için kesinlikle değer.

Hangi ojeden mi bahsediyorum? OPI Alpine Snow 🙂 . OPI markası zaten dünyanın en iyi oje markalarından bir tanesi. Almanya’da normal satış fiyatı yaklaşık 16€. OPI markası zararlı kimyasalları içermiyor B3F olarak geçen 3 kimyasal maddeyi içermiyor. Flormar gibi yerli markalar da yakın zamanda bu zararlı kimyasalları kullanmadıklarını söylediler aslında sadece b3f yani Formaldehyde, DBP ve Toluene’den başka zararlı ya da zararlı olabilecek maddeler var. Bu oldukça uzun ve karışık bir konu.  Eğer isterseniz uzun uzun açıklamalı bir yazı yazabilirim ama bu yazının konusunun dışına çıkmamak için şimdilik geçiyorum.

Öncelikle Essie all in one base coat ojemi sürdüm. Üzerine ise 2 kat OPI Alpine Snow beyaz ojeyi uygulayıp kurumasını bekledim. Kuruma süresini tutmadım ama oldukça hızlı kuruduğunu ve daha sonra hiç bozulmadığını söyleyebilirim. Bildiğiniz gibi beyaz oje sürmek zordur. Fırça izi belli olur, kalın sürersin kurumaz falan. Bunların hiç birini yaşamadım. Gördüğünüz resimlerde ojenin rengini değiştirecek hiçbir oynama yapmadım. Ben bu ojeye bayıldım. Görünüşe göre gelecek yazılarda da sık sık kullanacağım.

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.