Yılbaşı nail artı

 

Yılbaşına giden en güzel renk nedir diye 100 kişiye sorsak 1 popüler cevap olarak kırmızı alırız değil mi? Yeni keşfettiğim ve oldukça yeni olan bir marka Faby’nin ojesiyle sizlerleyim. Kırmızıya yakın bir bordo ile karşınızdayız. Oje adı ve numarası LCF 033 The 3 laws of nails. Dayanıklılığı harika ötesi en az 5-6 gün boyunca ojeyi kullandım. İlk 3 gün düz olarak sonra da 2-3 gün nail artlı olarak kullandım.

Rengin kapatıcılığına hayran kaldım. 1 katta bile oldukça kapatıcı ve yoğun. Daha güzel görünmesi için her zamanki gibi 2 kat uygulamayı tercih ettim. Ojeyi sürerken bile owww, waoooww gibi sesler çıkarmış hayranlığımı gizleyememiş olabilirim 🙂 . Faby marka ojelerin Almanya’da bile nerede satıldığını bilmiyorum. Şuradaki yazımda bahsettiğim gibi bit pazarından almıştım. Eğer bu markayı görürseniz kesinlikle kaçırmayın derim. Elimde 2 tane daha bu markanın ojesi var. En kısa sürede denemek için sabırsızlanıyorum. Çok da hızlı kuruduğunu da belirtmeden geçemeyeceğim.

 

Güncelleme: Bu yazıyı yazdıktan 1 – 2 ay sonra ilk defa Faby ojeleri Douglas’ta gördüm.

 

 

Bir süre önce instagramda bu yukarıda gördüğünüz kazaklı resmi paylaşmıştım o kadar çok beğeni aldı ki 2 farklı oje paylaşım hesabında yayınlandı. Birisi ojelitirnaklarim sayfasındaki  ben yazıyı yazarken 34 beğeni , diğeri ise  ojeserverler sayfasındaki ben yazıyı yazarken 54 beğeni almış durumda. Benim paylaşımın ise şuanda 40 beğeni almış. Belki sayılar çok değil ama bence az da değil. Bu oje ile aşağıda gördüğünüz diğer fotoğrafları da instagram hesabında paylaştım. Fotoğraflara tıklayarak instagram hesabımdaki paylaşımlara gidebilirsiniz.

 

 

Nail art olarak çok basit bir tasarım seçtim. Butter London markasının simli ojelerini kullandım. Yüzük parmağıma tırnak bantları kullanarak 2 adet zikzak yaptım. (Aşağıdaki fotoğrafta birazcık da olsa belli oluyor.) Butter London ojelerde isim ya da numarasını uzun bir süre bulamadım. Ne kadar sonra şişenin altına bakmak aklıma geldi de buldum. Kırmızı simlisini kullandım adı ise Chancer. Diğer tırnaklarıma ise süngere sürdüğüm Butter London gri ve sarı karışımı (ışığa göre rengi değişiyor) ojeyi pıt pıt yaparak tırnak uçlarıma uyguladım. Kullandığım bu gri ve sarı simli ojenin adı Lucy in the Sky.

 

 

Butter London ojenin üzerinde no formaldehyde, toluenne, DBP ,  not carcinogens yazıyor. Bunlar ne demek derseniz kısacası hepsi sağlığa az ya da çok zararlı diye bilinen kimyasallar. Bilinen tüm zararlılardan arınmış bir markaymış. Ojeleri kolay sürülüyor ve hızlı kuruyor. Tek beğenmediğim yanı şişesinin kapağı oldu. Kare kapak yapmışlar. Ojeyi açmak için o kare kapağı yukarı çekiyorsunuz sonra küçük yuvarlak oje fırçası kapağı kalıyor. Onu çevirerek ojeyi açıyorsunuz. Bence çok gereksiz bir tasarım olmuş. Yine de ojeleri beğendim.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.