Münih Müzik Festivali Vlog

Bir süre önce Münih’teki müzik festivaliyle ilgili yazımı paylaşmıştım.  Eğer okumadıysanız organizasyonun detaylarına ve o geceki makyajıma buradan ulaşabilirsiniz. Gece boyunca minik minik videolar da çekmeyi ihmal etmemiştim ama her zaman videolarımı çektiğim kameram yerine telefonumla çekmek zorunda kalınca acaba düzenleyip yayınlasam mı yayınlamasam mı diye hep bir git gel içerisinde oldum. Sonunda haydi Gözde yap ve yayınla diyebildim. Birazcık şehri gezmek, müzik dinlemek ve beraber eğlenmekten daha güzel ne olabilir ki?

Akşam 19:30- 20:00 gibi Nationaltheather önünde buluştuk. Daha sonra Marienplatz’a yakın “der kleine Chinese” restoranında yemek yedik. Sevdiğim ve uygun fiyatlı restoranlardan birisidir. ( Münih’te gezilecek yerlerden bir yazı dizisi yakında hazırlamayı düşünüyorum. ) Yemekleri de aslında öyle çok ilginç ilginç değil. Daha çok sebzeli, tavuklu pilav ya da makarna kıvamında. Tamam tamam bu kadar da küçümsenecek gibi değil 🙂 . Adresini merak edenler için Tal 28, 80331 München . Tam yemeğe giderken Marienplatz’da çok çok beğendiğim gruplardan birisi “Konnexion Balkon” olunca bir süre orada kalıp yemeğe biraz geç gittiğimiz doğrudur. Münih’te çeşitli yerlerde bu sokak çalgısı grubu görmek mümkün ve hiç bir zaman önünde durmadan geçtiğim olmamıştır. Yemek üzerine ise biraz Jazz biraz da Blues iyi gider dedik. Jazz için Münchner Künstlerhaus’a gittik. Blues için ise Tramvay’a binip şehir turu yaptık. Tramvay’ın bizim İstanbul’daki metrobüslerden tıkışıklık bakımından hiç farkı yoktu 🙂 . Sonrasında ise BMW Lenbachplatz’da kısa bir süre elektronik müzik dinledik. Geceyi Hotel Bayerischer Hof’taki Jazz konseriyle kapattık.

Lafı daha fazla uzatmadan ben en iyisi size geceyi görüntülü olarak göstereyim. Umarım siz de benim kadar eğlenirsiniz.

 

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.