Benimle yenilenin! – Moda, Saç , Makyaj

Benimle Yenilenin

Son zamanlarda hayatımda büyük değişiklikler yaşadım. Bildiğiniz gibi Almanya Münih’te yaşıyordum. Artık ülkemde, güzel İzmir’imdeyim. Ülke değiştirmek onca eşyayı tekrar taşımak, yerleştirmek bile oldukça büyük değişim. Tamamen yeni bir hayata başlıyorum aslında. Tekrar ve sıfırdan.

Dürüst olmak gerekirse biraz da bunu bahane ederek, blogumu da yeniledim. Uzun zamandır içime sinmeyen bir çok şey vardı. En basiti mobil cihazlarla tam uyumlu olmaması çok canımı sıkıyordu. Gözde, bırak tembelliği tut bir işin ucundan dedim. Sonuçta başlamak bitirmenin yarısıdır. Ortaya daha sade, sade şık, daha optimal ve her platforma daha uyumlu bir site çıktı.
Yeni yazılara daha kolay abone olmanız için email adresiyle abonelik özelliği ekledim. Sayfanın sağ tarafındaki email ile abonelik kısmından email adresinizi girerek hızlıca abone olabilirsiniz. Her yeni yazı yazdığımda size küçük bir hatırlatma yollayabilirim.

Bunca değişimin yanında kendimi de değiştirmeliydim. Biz kadınlarda değişim ilk saçlarda başlar. Gelin macerama ortak olun ve neler yaşadığımı görün. Sosyal medya üzerinde kendi değişimlerinizi #gozdeyleyenilen hashtagini kullanarak ve beni etiketleyerek benimle paylaşabilirsiniz.

Yeni videom da gelecek taptaze yazıların, videoların habercisi olsun. Yeni videolardan haberdar olmak için ise Youtube kanalıma abone olmayı unutmayın. Yorumlarınızı bekliyorum.

Professional Advertising Photographer Orçun Okul’a  katkılarından dolayı çok teşekkür ederim.

2 thoughts on “Benimle yenilenin! – Moda, Saç , Makyaj

Bir Cevap Yazın

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.